Keystone logo
University of Hertfordshire MA grafisk design
University of Hertfordshire

MA grafisk design

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 13 950 *

På universitetsområdet

* internasjonale studenter på heltid, deltid £ 1160 per 15 studiepoeng / britiske studenter på heltid £ 9450, deltid £ 790 per 15 studiepoeng / EU -studenter på heltid £ 13950, deltid £ 1160 per 15 studiepoeng

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

"På grunn av den pågående koronaviruspandemien kan undersøkelser bli erstattet av en alternativ form for vurdering i løpet av studieåret 2021/2022. Se programspesifikasjonen på disse sidene for ytterligere detaljer."

Hvorfor velge Herts?

 • Ansettelsesmuligheter: Nyutdannede jobber med kunst-, digital- og designjobber med organisasjoner, inkludert Fiora og det kreative byrået Emperor. Mange praktiserer også som frilansere som tilbyr uavhengige designtjenester til kunder.
 • Undervisningskunnskap: I løpet av dette prosjektbaserte kurset vil du praktisere moderne grafisk design og bli undervist av veiledere med omfattende kommersiell erfaring på høyt nivå.
 • Bransjefokusert kursinnhold: Du vil utforske den sosiale, globale og kulturelle verdien av hvordan arbeidet vårt skaper mening og innvirkning i produkter og andre enheter i alle miljøer.

Om kurset

 • MA grafisk design grad vil utvikle dine profesjonelle ferdigheter som grafisk designer.
 • Du vil jobbe med designfagfolk med internasjonal status.
 • Denne mastergraden gir deg muligheten til å jobbe i profesjonelle og industrielle sammenhenger.

Hvorfor velge dette kurset?

MA Graphic Design sitter innenfor PG Design -programmet ved School of Creative Arts. Det er stor vekt på profesjonell praksis og virkelige anvendelser av kunst og design, hvor du vil utvikle viktige forskningskunnskaper og få en god forståelse av arbeidet til andre utøvere på ditt felt.

Målet med forskerutdanningen er å utstyre deg med ferdigheter, kunnskap og forståelse som kreves for å øve på et avansert nivå, fremme din kreativitet og forbedre dine arbeidsmuligheter. Du vil jobbe sammen med kunstnere og designere som er involvert i et bredt spekter av medier og former. Induksjon, seminarer og sosiale arrangementer for studenter og ansatte betyr at du vil være en del av et vennlig og støttende forskerfellesskap, som også inkluderer filmskapere, musikere og fagfolk som jobber i nye medier. Seniorforskere og internasjonalt anerkjente kunstnere jobber med doktorgradsstudenter, og hjelper deg med å utvikle originalt og utfordrende arbeid.

Visuell kommunikasjon og grafisk image blir stadig viktigere i den globale informasjonsøkonomien. På denne mastergraden vil du bli oppmuntret til å ta en kreativ, spørrende og kritisk tilnærming til det grafiske bildet og dets bruk i samtidens praksis.

Fra tradisjonelle håndverksprosesser til digital bildefremstilling, utforskning av det grafiske bildet og bruken av det, i både nettbaserte og trykte formater. Vi fokuserer på profesjonell praksis og virksomhet, hjelper deg med å tilegne deg ferdighetene som kreves for å praktisere i de kreative og kulturelle næringene, og utstyrer deg med ferdighetene som er nødvendige for å jobbe som frilans utøver. Sentrale aspekter av kurset inkluderer også sosiale, politiske, miljømessige og kommersielle sammenhenger av grafisk design og prosessene som grafiske tegn opererer for å formidle betydninger i forskjellige miljøer.

Våre ansatte har erfaring innen forskning og profesjonell praksis, og du vil også dra nytte av bidrag fra besøksdesignere og designprofesjonelle, samt engasjement i vårt internasjonale utstillingsprogram og våre nære forbindelser med bransjepartnere.

Studentopplevelse

På University of Hertfordshire vil vi sørge for at tiden du studerer hos oss er så stressfri og givende som mulig. Vi tilbyr en rekke støttetjenester, inkludert; studenters velvære, akademisk støtte, overnatting og barnepass for å sikre at du får mest mulig ut av tiden din på Herts og kan fokusere på å studere og ha det gøy.

Tilleggsinformasjon

 • Sandwichplassering eller studie i utlandet år: n/a
 • Søknader åpne for internasjonale og EU -studenter: Ja

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • MSc i designingeniørforskning
  • Cranfield, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Online
 • Master of Fine Arts i møbeldesign
  • Rochester, USA
 • MA Design Products
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland