Keystone logo
University of Holy Cross

University of Holy Cross

University of Holy Cross

Introduksjon

University of Holy Cross ligger på West Bank of the Mississippi River minutter fra New Orleans sentrum, og er en av Sydens mest unike pedagogiske opplevelser.

Universitetet ble grunnlagt i 1916 som Our Lady of Holy Cross College, et departement for Marianites of Holy Cross, og ble opprettet for å utdanne og forberede lærere for arbeid i de mange skolene som marianittene åpnet over Sør-Louisiana. Universitetets fortsatte urokkelige tilknytning til troen til Marianite Sisters og dets røtter i å utdanne de som til slutt ville undervise andre, er begge en del av fundamentet som gjør UHC-opplevelsen så spesiell.

For studentene våre betyr dette mindre klasser, en trosbasert atmosfære og mer personlig oppmerksomhet fra et sjenerøst, lydhørt team av fagpersoner. Det betyr å samarbeide i et spennende, entreprenørmiljø hvor fokus alltid er fortreffelighet. Det betyr støtte fra et medfølende, omsorgsfullt fakultet og ansatte som alle er dedikert til å sikre at du får mest mulig ut av din pedagogiske opplevelse.

Til slutt betyr det at du forlater University of Holy Cross forberedt på livet.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • New Orleans

    Woodland Drive,4123, 70131, New Orleans

    Spørsmål