Keystone logo
University of Hull

University of Hull

University of Hull

Introduksjon

University of Hull ble dannet i 1927, noe som gjorde oss til det 14. eldste universitetet i England. Med en stolt historie om akademisk fortreffelighet og med å skape og inspirere livsendrende forskning, tilbyr vi den perfekte kombinasjonen av arv og høyteknologi, alt i en vennlig og rimelig studentby. (Numbeo.com desember 2020). Med sikte på å bli karbon nøytral innen 2027, som markerer Hulls 100-årsjubileum, er Hulls visjon å forme en mer rettferdig og lysere karbonnøytral fremtid for alle.

Undervisning og forskning

Hull oppnådde en sølvpris i regjeringens Teaching Excellence Framework (TEF 2018) som anerkjenner dyktighet i undervisning og læring i britiske universiteter og høyskoler og spesialiserer seg i et bredt spekter av høykvalitets undervisningskurs og forskerutdanning.

Vi er blant de 50 beste universitetene for forskningskraft (REF 2014) og er utrolig ambisiøse når det gjelder forskningsagendaen vår. Vi tar på oss de store globale utfordringene - fra helse til leveområder, fra mat til flom og fra forsyningskjeder til slaveri. Våre syv forskningsinstitutter samler kompetanse fra alle hjørner av universitetet, og forskerne våre samarbeider med viktige partnere og interessenter for å levere forskning som kommer alle til gode, og former og informerer fremtidig politikk.

Med studenter fra nesten 100 land rundt om i verden som velger å studere ved Hull, er vi en virkelig global institusjon. Imponerende 93,9 % av kandidatene våre går i arbeid eller videre studier innen 15 måneder etter uteksaminering (fulltidsavslutning på første grad, Higher Education Graduate Outcomes-statistikk, for studieåret 2019/20, publisert av Higher Education Statistics Agency juli 2022.

Campus og studentliv

Vi har investert 300 millioner pund på nye fasiliteter, inkludert et bibliotek i verdensklasse, et topp moderne 400-seters konserthus med studio- og innspillingsutstyr i industristandard, studentinnkvartering på campus og nye idrettsanlegg. Her finner du alt du trenger for å studere, leve og sosialisere - fra allsidige arbeidsområder til en prisbelønt karrierer - alt på ett nettsted. Studentforeningen vår er hjemsted for over 85 foreninger og idrettslag.

Vi er også det eneste universitetet som er en offisiell partner for Team GB. Dette eksklusive seksårige partnerskapet kommer våre studenter til gode ved å presentere muligheter for felles forsknings- og foretaksprosjekter og karrierestimulerende muligheter.

University of Hull","author_url":"","source":""}" />

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Studentstøtte

Vi vil at du skal nå ditt fulle potensial, så vi tilbyr en rekke støtte i løpet av tiden din hos oss.

Hver av studentene våre får tildelt en personlig veileder for å møte gjennom året som gir akademiske råd og er ditt første kontaktpunkt for tilbakemelding og veiledning. Mens vårt Student Services -team gir råd om saker som helse og velvære, visum og innvandring, penger og læringsstøtte - sikrer du at du får mest mulig ut av alt universitetet har å tilby.

Vårt Student Futures-team hjelper deg med å være fremtidsfokuserte, oppmuntrende og styrke enkeltpersoner til å utvikle ferdighetsnøkkelen for ansettelsesevne, samt å ta og implementere velinformerte beslutninger om deres karriere og videreutvikling. Dette inkluderer muligheter som praksisplasser og praksisplasser. De siste årene har det også vært muligheter gjennom utdanningsprogrammet vårt.

Avgifter og finansiering

Studieavgifter varierer for forskjellige kurs og programmer. Ta en titt på kurset vårt for mer informasjon, så vel som våre sider om stipend og stipend og internasjonale stipend.

Inntakskrav

Vi aksepterer en rekke internasjonale kvalifikasjoner, for å finne ut om våre krav til inngangsbesøk på våre kurssider.

Hvis engelsk ikke er førstespråket ditt, og du trenger mer støtte før du studerer hos oss, tilbyr vi forelesningskurs i engelsk i forskjellige språk.

Hvis du ønsker mer informasjon om dette programmet fra University of Hull vennligst fyll ut skjemaet og les vår personvernpolicy .

Steder

  • Hull

    Cottingham Road, HU6 7RX, Hull

Spørsmål