Keystone logo
University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs

University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs

University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs

Introduksjon

Hva tror vi at vi gjør?

Det korte svaret er at vi prøver å gjøre stedene vi bor bedre for alle. Det kan bety forskjellige ting for forskjellige mennesker, og det er sikkert mange måter å gjøre det på. Og det er virkelig derfor det er en UIC CUPPA.

Vi ser på historien, teorien og praksisen til hvorfor vi bor der vi gjør og hva vi trenger på stedene vi bor på. Vi legger til den til vår nye forskning, nye data og ny informasjon. Etter det husker vi drømmene våre. Vi blir kreative og bruker fantasiene våre. Til slutt deler vi vårt arbeid for å hjelpe innbyggerne til å gjøre ting så rettferdige som de kan være, komme gjennom de tøffe tidene hvis og når de skjer, og være velstående.

Vi tror på vårt oppdrag. Vi fremmer rettferdige, spenstige og levelige samfunn.

128612_rsz_mimi-thian-lp1akiuv3yo-unsplash.jpg

Vi er CUPPA.

CUPPAs to studenter har 130 studenter. Våre fem utdanninger har 375 studenter. Det betyr personlig oppmerksomhet fra fakultetet og ansatte over hele college.

Trettifire fakultetsmedlemmer på heltid underviser i grunn- og hovedkursene. Andre fakultetsmedlemmer ansatt spesielt for sin ekspertise i et bestemt emne i Chicago storbyregion er lagt til for spesielle kursemner.

Vår helt egen bygning, CUPPA Hall, grenser til vår kunst- og utstillingshall, som fungerer som hjemmet til våre moderne, teknologisk forbedrede klasserom. Bygget vårt støtter også møterom, datalaboratorier, salonger og diskusjonsplasser for studenter døgnet rundt. I de siste stadiene av ferdigstillelsen gjennomgikk CUPPA Hall renoveringer på til sammen over $ 7 millioner.

Feire våre forskjeller

Theodore Levitt sa: "Man skal ikke fokusere på forskjellene mellom mennesker, men se etter felleskap og likhet."

UIC College of Urban Planning and Public Affairs er stolte av å være et fellesskap av studenter, ansatte og fakulteter fra hele verden. En av de viktigste erfaringene vi tilbyr våre studenter, ansatte og fakultet er faktisk muligheten til å studere, lære og arbeide i et fantastisk mangfoldig miljø.

Nyere begrensninger i USAs innreise av innvandrere og flyktninger fra land med muslimsk majoritet står i direkte motstrid med CUPPAs kjerneverdier for å oppmuntre kulturelt mangfold og respektere de unike individuelle bidragene fra våre studenter, fakultet og ansatte. For alle våre CUPPA-ikke-dokumenterte studenter, utenlandske studenter, postdocer, besøkende lærere, ansatte og fakulteter, vennligst vet at din fortsatte tilstedeværelse og suksess er av største betydning for høyskolen. Du beriker livene våre veldig, og vi er privilegerte og beæret over å ha deg her hos oss på UIC.

CUPPA forblir forpliktet til å fremme begrunnet dialog og sivil diskurs. Vi vil samarbeide med deg for å sikre at du har trygge plasser og full tilgang til fakultetet, personalet og administratorer i College of Urban Planning and Public Affairs for å dele bekymringene dine, stille spørsmål eller søke støtte.

128605_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Sweet Home Chicago

Stolt over å være en del av Chicagoland-regionen

University of Illinois i Chicago og College of Urban Planning and Public Affairs ligger i hjertet av en av verdens globale byer, og er en viktig del av det pedagogiske, teknologiske og kulturelle stoffet i regionen.

Ekte mennesker bor, studerer og jobber i Chicago; byen vår er kjent for sin historie, spenst og en førsteklasses beliggenhet i sentrum av landet. Vi er ikke isolert i kantene, men helt fordypet i kulturen til innbyggerne rundt oss.

Hos CUPPA jobber vi hånd i hånd med byen Chicago og regionen rundt, som inneholder de fleste lokale myndigheter i alle amerikanske metroområder. Vi er i stand til å bruke den intellektuelle kapitalen blant fakultetet vårt, studenter og studenter til fordel for alt som omgir oss og utenfor.

Steder

  • Chicago

    College of Urban Planning and Public Affairs 412 S. Peoria Street, CUPPA Hall, (MC 350), Chicago, Illinois 60607, , Chicago

Spørsmål