Keystone logo
University of Johannesburg MA i design (grafisk design)
University of Johannesburg

MA i design (grafisk design)

Johannesburg, Sør-Afrika

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 40 802 / per year *

På universitetsområdet

* studenter fra land i Afrika: R2000,00 per år | studenter fra kontinenter utenfor Afrika: R17000,00 per år

Introduksjon

Formålet med MA i design (grafisk design) er å utdanne og utdanne forskere som kan bidra til kunnskapsutvikling på et avansert nivå. Mastergraden oppnås ved å fullføre et enkelt avansert forskningsprosjekt, som kulminerer med produksjon og aksept av en avhandling.

Om UJ Arts & Culture

UJ Arts & Culture er en avdeling av Fakultet for kunst, design og arkitektur (FADA). Den produserer og presenterer student- og profesjonelle kunstprogrammer i verdensklasse tilpasset UJs visjon om et internasjonalt valgfritt universitet, forankret i Afrika, som dynamisk former fremtiden. Et robust utvalg av kunstplattformer tilbys på alle fire UJ-campusene for studenter, ansatte, alumni og allmennheten for å oppleve og engasjere seg med nye og etablerte panafrikanske og internasjonale kunstnere hentet fra hele spekteret av kunst. For regelmessige oppdateringer om UJ Arts Center følg @UJArtsCentre på Twitter eller besøk University of Johannesburg Arts & Culture Facebook-siden. Ring 011 559 4674/3058 for generelle henvendelser.

På University of Johannesburg «Fremtiden. Gjenopptatt." er ikke bare en fengende setning

Institusjonen tar ledelsen på tvers av Afrika i den 4. industrielle revolusjonen Tenking, reimagining fremtiden for alle disipliner 4IR er den neste bølgen av industrialisering som vi trenger å forstå og forme for å bygge fremtiden til dette landet – og det afrikanske kontinentet – så rikt fortjent. 4IR handler ikke bare om robotikk og automatisering; det handler om utviklingen av samfunnet for å styrke mennesker og løfte generasjoner.

Når verden beveger seg fremover inn i den fjerde industrielle revolusjonen, gjør UJ det også med "Education 4IR" – som bringer 4IR-tenkning og teknologi inn i pensum på tvers av ulike kurs og bruker innovative teknologier for blandet læring. Dette betyr at UJ-kandidater er bedre forberedt til å omfavne fremtiden til næringslivet og industrien ettersom AI og 4IR spiller en større rolle i måten vi bor og jobber på.

På University of Johannesburg er det vår plikt å omfavne og navigere de fremtidige lederne i landet vårt stolt og frimodig gjennom den uante kompleksiteten til 4IR, slik at de kan dra full nytte og levere en bedre morgendag. Fremtidige ledere som deg! Her leder vi en modig samtale; presser og former designen til en ny morgendag. Her tar vi grep og bygger en ny verden.

Grunner for å studere ved UJ

  • UJ tilbyr ikke bare et spesielt program kalt First Year Experience for å hjelpe med å orientere studentene gjennom det første året, men vi tilbyr også en Senior Student Experience som retter studentene mot arbeidsplassen!
  • Grip muligheten til å delta i en rekke idretter og trene sammen med Olympians og Paralympians på toppmoderne baner, baner og baner, eller bare hold deg i form ved å bli med i et av treningssentrene på hver av våre 4 campuser.
  • Bli en del av et ungt, levende og smidig universitet som reflekterer og tilpasser seg lett til vårt lands ambisjoner, samtidig som du opprettholder global relevans gjennom en rekke internasjonale partnerskap.
  • 178 Internasjonalt respekterte og aksepterte kvalifikasjoner.
  • Bli med på et universitet som bryr seg nok til å ha samlet inn over R300 millioner siden starten av 2016 for å støtte Missing Middle Campaign. UJ sørger også for at mer enn 6 000 trengende studenter får to sunne måltider per dag.
  • Studer i den pulserende City of Gold - Sør-Afrikas økonomiske knutepunkt. Bli med en levende, kosmopolitisk, progressiv gruppe studenter og akademikere på vei til å tenke på fremtiden!
  • UJ tilbyr en fantastisk opplevelse på campus enten du bor i en av UJs boliger, tilhører et daghus, eller om du bare vil være sosial på studentsentrene på alle campusene.
  • Vi sikrer helse, sikkerhet og sikkerhet for alle våre studenter gjennom våre egne helsetjenester på campus og UJ Protection Services.
  • Visste du at i løpet av de første fem årene av UJs eksistens doblet den sin målrettede forskningsproduksjon og fortsetter til i dag å slå rekorder!

Opptak

Om skolen

Spørsmål