Keystone logo
© University of Jyväskylä
University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

Introduksjon

University of Jyväskylä (JYU) er et universitet i verdensklasse der tverrfaglig og banebrytende forskning møter åpent og energisk fellesskap. Gjennom anerkjent undervisning, høyprofilert ekspertise og globalt samarbeid søker og finner JYU-samfunnet løsninger på fremtidens utfordringer. I den internasjonale rangeringen av alle universiteter i verden er University of Jyväskylä blant de tre prosent beste og representerer verdens beste innen flere av sine disipliner.

Vi tilbyr 20 høykvalitets, forskningsbaserte masterstudier på engelsk. Internasjonale studenter er velkomne til å søke på de toårige programmene, som fører til en offisielt anerkjent mastergrad og kvalifiserer for doktorgradsstudier. Ved våre seks fakulteter kan du utdype kunnskapene dine innen ulike fagfelt, som utdanningsvitenskap, idretts- og helsefag, matematikk og naturvitenskap, informasjonsteknologi, næringsliv og økonomi og humaniora og samfunnsvitenskap. Vi tilbyr også stipend for de fleste vellykkede internasjonale mastergradsstudenter, som dekker kostnadene for skolepenger og gjør det givende og svært rimelig å studere hos oss.

Jyväskylä ligger sentralt i Finland med vakre naturomgivelser og inspirerende arkitektur. JYU campus er en kombinasjon av moderne stil og klassikere av den berømte arkitekten Alvar Aalto. Seminaarinmäki campus ble tildelt 2022 med European Heritage Label. Campus fremhever betydningen av det finske og europeiske utdanningssystemet som grunnlag for et likeverdig og demokratisk samfunn.

Noen ganger blir det litt kjølig her i Finland, men ved University of Jyväskylä vil de hjertevarme jevnaldrende, forskerne og lærerne hjelpe deg med å holde et smil på lur. Ved University of Jyväskylä tar samfunnet seg av medlemmene. Universitetet tilbyr støtte og hjelp med dine studier og trivsel. Det er enkelt å bli med i vårt internasjonale universitetssamfunn!

Rangeringer

UNIVERSITETET I JYVÄSKYLÄ I GLOBAL RANKING

UTDANNING
Shanghai-rangering: 40
QS: 92
Times Higher Education: 66

IDRETTS- OG HELSEVITENSKAP
9. i Shanghais rangering av idrettsvitenskapelige skoler og avdelinger
QS: 92
Times Higher Education: 401 –500

PSYKOLOGISK FORSKNING
Shanghai Ranking: 201 –300
QS: 201 –250
Times Higher Education: 251 –300

KOMMUNIKASJONER
Shanghai Ranking: 101 –150

MATEMATIKK
Shanghai Ranking: 101 –150
QS: 451 –500

Studentuttalelser

Steder

  • Jyväskylän yliopisto

    Seminaarinkatu 15, 40014, Jyväskylän yliopisto

Spørsmål