Keystone logo
University of Lethbridge

University of Lethbridge

University of Lethbridge

Introduksjon

Hvorfor studere på uLethbridgeSom utdannet student ved University of Lethbridge finner du deg selv i sentrum av et studentfokusert miljø som fremmer innovasjon, kritisk tenkning og kreativitet.

På U av L er vi forpliktet til å hjelpe alle våre studenter trives. Fra hjelp med økonomisk støtte til en-til-en-veiledning til individuell karriereadministrasjon, finner du støtte hvert skritt av veien.

Som student ved U av L blir du sett på som en partner og en kollega. Du får muligheter til å samarbeide og dele dine unike ideer, stille spørsmål og finne svar. Ved innkalling har flertallet av våre studenter blitt presentert eller publisert, med mer enn 50 prosent publisering som den første forfatteren.

Om LethbridgeEn by på nesten 100 000 innbyggere, Lethbridge ligger i sørlige Alberta, og ligger kort avstand fra Rocky Mountains, Calgary og den amerikanske grensen. Vi er en av Canadas mest solfylte byer, og de varme vestlige Chinook-vindene gir Lethbridge noen av de mest moderate vintrene i Vest-Canada.

Hvorfor velge University of Lethbridge ?

Rimelige undervisningspriser for fremragende programmer som tilbys av prisbelønte fakultet.

Vennlig og trygt universitet og samfunn.

Tilgang til avansert teknologi og toppmoderne fasiliteter.

Omfattende studenttjenester utformet for å hjelpe deg med å lykkes i å møte dine faglige, personlige og karrieremål.

Du kan jobbe under studiene og søke på jobb i Canada i opptil tre år etter eksamen.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Lethbridge

  4401 University Drive, T1K 3M4, Lethbridge

 • Lethbridge

  4401, University Drive West, T1K 3M4, Lethbridge

  • Calgary

   345-6th Ave SE, Calgary AB, 6032, Calgary

   Spørsmål