Keystone logo
University of Limassol

University of Limassol

University of Limassol

Introduksjon

Universitetet i Limassol er en progresjon av Cyprus International Institute of Management (CIIM), en anerkjent handelshøyskole som opererer på Kypros siden 1990 da den ble grunnlagt som en privat skole for høyere utdanning, av en gruppe ledende ledere av den kypriotiske økonomien og anerkjente akademikere fra ledende universiteter i utlandet.

Hundrevis av internasjonalt anerkjente forskere fra utenlandske universiteter og fremtredende kypriotiske akademikere har undervist ved CIIM. I løpet av de 33 årene CIIM har vært i drift, har rundt 3000 kypriotiske og internasjonale studenter studert i de 10 postgraduate programmene som tilbys. Et betydelig antall av våre kandidater mottok stipend fra Republikken Kypros og verdensomspennende regjeringer, samt kypriotiske og utenlandske organisasjoner og virksomheter. Mer enn 500 CIIM-kandidater har fylt og fortsetter å fylle lederstillinger i Public Service, Parastatal Organizations, Education Service og Local Government, mens mange hundre nyutdannede driver organisasjoner og virksomheter, ikke bare på Kypros, men også i utlandet.

CIIM Innovations Ltd., eieren av CIIM, søkte myndighetene om transformasjon av CIIM til et universitet som en anerkjennelse for dets mer enn 30 år med vellykket drift som en forskerskole med internasjonal anerkjennelse og dens gradvise ekspansjon i disipliner utenfor næringslivet, inkludert informatikk og teknologi, økonomi og finans. Etter en grundig vurdering av CYQAA, har CIIM blitt oppgradert til et universitet, University of Limassol (UoL). Startdatoen for universitetsdrift er 1. september 2023.

Steder

 • Aglantzia

  21 Akademias Avenue, 2107, Aglantzia

  • Limassol

   3-5 Chaidariou Street, 3020, Limassol

   Spørsmål