Keystone logo
© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Introduksjon

University of Lincoln er hjemsted for et voksende fellesskap av studenter fra hele verden, og vi er glade for at du vurderer å bli med oss.

Siden Hennes Majestet Dronningen åpnet den første University of Lincoln -bygningen på Brayford Pool Campus, har vi tatt imot mer enn 90 000 studenter fra 135 land. I dag er vi oppført blant verdens 150 beste universiteter i Times Higher Educations (THE) Young University Rankings 2020 og ble også kåret til årets moderne universitet i The Times og Sunday Times Good University Guide 2021.

Ved University of Lincoln setter vi studentene i hjertet av alt vi gjør. Vi har et rykte for innovativ undervisning og ble tildelt en femstjerners poengsum totalt i QS Stars-vurderingen i 2020 og ble tildelt gull, den høyeste standarden mulig, i det nasjonale Teaching Excellence Framework (TEF) 2017.

En flott beliggenhet

Som student ved University of Lincoln vil du bo i en av Europas store historiske byer,

med en historie helt tilbake til 300 f.Kr. Ved siden av rester fra Lincolns romerske arv, er byen også hjemsted for en rekke historiske bygninger og landemerker, inkludert Lincoln Cathedral som ble bygget i 1072 og en gang var den høyeste bygningen i verden. Byen er også hjemmet til Lincoln Castle som har våket over byens skyline i nesten 1000 år.

Lincoln er et fantastisk sted å bo, studere og jobbe og ble kåret til en av Storbritannias 20 beste byer i 2017 av The Telegraph. I 2016 ble Lincoln også kåret til det vennligste stedet i Storbritannia av Eden Projects Big Lunch-program og de som bor her. Nylig ble Lincoln kåret til en av de rimeligste studentbyene i Storbritannia, ifølge The Times Good University Guide 2020.

Du tror kanskje ikke du kjenner fylket Lincolnshire, men våre innbyggere har vært med på å forme historien utenfor grensene. Som et eksempel ble den anerkjente fysikeren og matematikeren Sir Isaac Newton født i Lincolnshire-landsbyen Woolsthorpe-by-Colsterworth i 1642. Lincolnshire var også fødestedet til Storbritannias første kvinnelige statsminister, Margaret Thatcher, og hjemmet til poeten Alfred Tennyson.

Med mer enn 2000 års historie, har byen Lincoln blitt brukt som filmsted i en rekke tidsserier og filmer, inkludert Downton Abbey, The Da Vinci Code og The King.

160797_160654_Studying3.jpg

Forbereder deg for din fremtidige karriere

Arbeidsgivere ser i økende grad etter personer som kan utgjøre en forskjell på dagens globale arbeidsplass. Som student ved University of Lincoln tar vi sikte på å forberede deg på din fremtidige karriere ved å gi deg en rekke muligheter til å engasjere seg i industrien og utvikle karriereklare ferdigheter. Universitetet er stolt av å ha utviklet innovative partnerskap med en rekke organisasjoner, som gir studentene forbedrede muligheter for arbeidserfaring, nettverk og tilgang til de nyeste bransjetrendene.

En av de beste måtene for deg å vise en arbeidsgiver at du er den rette personen for jobben, er å ha en CV som inneholder erfaring fra den virkelige verden sammen med dine akademiske prestasjoner. Ved University of Lincoln tilbyr vi en rekke muligheter for å hjelpe deg med å utvikle ferdighetene og egenskapene arbeidsgivere i økende grad ser etter. Som et eksempel gir en rekke av våre undergraduate og postgraduate underviste programmer muligheten til å søke om å ta del i en bransjepraksis eller et prosjekt. Det kan også være muligheter for å høre fra gjesteforelesere og delta på ekskursjoner for å hjelpe deg med å utvide kunnskapen din. For å finne ut mer, vennligst besøk programsidene på nettsiden vår.

Kursene våre har fått internasjonal anerkjennelse med Agriculture at Lincoln rangert blant de 250 beste i verden i QS World University Rankings 2020, mens Computer Science and Education er rangert blant de 250 beste i verden i Times Higher Education (THE) World University Rangering 2021.

Vi vil at studentene skal engasjere seg i initiativer som vårt Student Managed Investment Fund, og nyte fordelene av våre koblinger til selskaper som Siemens og Reuters. Vi har Bloomberg-terminaler på campus, som gjør det mulig for forretningsstudenter og ansatte å overvåke og analysere finansmarkedsdata i sanntid, sammen med laboratorier, forelesningssaler og seminarrom

En flott studentopplevelse

Vår studentforening (SU) kan bidra til å gjøre tiden din på Lincoln til en virkelig uforglemmelig opplevelse.

Drives av studentledere, tilbyr SU en rekke muligheter og støtte for medlemmer av studentsamfunnet vårt mens de representerer dine akademiske interesser.

Å bli med i en klubb eller et samfunn kan være en fin måte å få nye venner på, og skape bånd som kan vare livet ut. SU tilbyr tradisjonelt mer enn 100 forskjellige idrettsklubber og foreninger som alle kan være med i. De spenner fra akademiske grupper som Computer Science and Law Societies til mindre tradisjonelle klubber som Harry Potter og Pokemon Go Societies.

Ved siden av sin fascinerende historie og landskap, er fylket Lincolnshire kjent for regional mat som Lincolnshire-pølsen, og det er mye å se og gjøre, med turer på landsbygda i Lincolnshire Wolds og turer til den britiske kysten ved Cleethorpes og Skegness i nærheten.

"Denne informasjonen var korrekt på tidspunktet for publisering (juli 2023)"

Campus funksjoner

  Oppdag Lincoln uansett hvor du er i verden

  Våre webinarer, fagmesterklasser, spørsmål og svar og studentpanelsamtaler er en fin måte å oppdage hvordan det er å bo og studere ved University of Lincoln .

  Steder

  • Lincoln

   Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

   Spørsmål