Keystone logo
University of Louisiana at Lafayette College of Engineering

University of Louisiana at Lafayette College of Engineering

University of Louisiana at Lafayette College of Engineering

Introduksjon

Ingeniørhøgskolen ved University of Louisiana i Lafayette er dedikert til å utdanne ingeniører i verdensklasse som har kunnskap, ferdigheter og evner til å forbedre livskvaliteten over hele verden.

Vår høyskole, vårt fakultet og vår administrasjon er kjent over hele landet for fremragende ingeniørutdanning, forskning og offentlig tjeneste.

Vår studenterpopulasjon har steget fra omtrent 1100 til over 2000 de siste årene, noe som har gjort Ragin 'Cajun Engineering til det nest største ingeniørhøgskolen i Louisiana. Vi har igangsatt en rekke studentutviklingsprogrammer, inkludert et lederutviklingsprogram, ingeniørambassadører og flere mindreårige spesialister. Vi er spesielt stolte av at både vår afroamerikanske og studenterpopulasjon har økt med over 25 prosent de siste fem årene - begge strider mot den nasjonale trenden.

Våre eksterne forskningsmidler har økt med over 400 prosent det siste tiåret, nå til sammen over 12 millioner dollar. Mange av disse prosjektene involverer økonomisk utvikling i vår store stat. Eksempler inkluderer anleggsteknikk som designer sikrere motorveier ved hjelp av fordypende datateknologi; kjemisk utvikling av andre generasjons biodrivstoff fra alger; elektro- og datateknikk som forbedrer ytelsen til fiberoptiske systemer; industriell teknologi som optimaliserer metoder for plastproduksjon; maskinteknikk som designer forgasseringssystemer for å produsere elektrisk kraft fra treavfall; og petroleumsteknikk som utvikler kostnadseffektive metoder for forbedret oljeproduksjon fra eldre felt.

Studentene våre fortsetter å vise at Ragin 'Cajun Engineering kan konkurrere med hvem som helst. Fra solcelleboliger til Baja-vogner til roboter til satellitter til boreoperasjoner - våre Ragin 'Cajun Engineering-studenter har utmerket seg i så mange nasjonale konkurranser og arrangementer at verden vet at vi er en av de beste. Den suksessen har fanget oppmerksomheten til nasjonale medier som Discovery Channel og AP, som har omtalt prosjekter som CajunBot, Beausoleil Solar Home og Cajun Crawler.

Flere og flere av de aller beste studentene fra regionen og utover designer sin fremtid med Ragin 'Cajun Engineering. Faktisk er den største klagen vi hører fra bransjer som besøker, at vi ikke produserer nok kandidater! Våre kandidater er etterspurt og påvirker deres respektive bransjer positivt.

Steder

  • Lafayette

    Rex Street,131, 70503, Lafayette

    Programmer

    Spørsmål