Keystone logo
University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Medicine

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Medicine

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Medicine

Introduksjon

Om universitetet

Universitetet i Luxembourg ble grunnlagt i 2003 og er det eneste offentlige universitetet i Storhertugdømmet Luxembourg. Flerspråklig, internasjonal og forskningsorientert, det er også en moderne institusjon med en personlig atmosfære.

Om oss

• Grunnlagt i 2003

• Flerspråklig, internasjonal, forskningsorientert

• 850 profesjonelle eksperter (vitenskapelig og forskningsansatte) støtter 250 professorer, adjunkter og forelesere i deres undervisning

• Nær de europeiske institusjonene og Luxembourgs finanssenter

Velkommen til Fakultet for naturvitenskap, teknologi og medisin (FSTM)

Fakultet for naturvitenskap, teknologi og medisin (FSTM) bidrar med tverrfaglig kompetanse innen fagområdene matematikk, fysikk, ingeniørfag, informatikk og biovitenskap. Gjennom sitt doble oppdrag med undervisning og forskning, søker FSTM å generere og formidle kunnskap og trene nye generasjoner av ansvarlige innbyggere, for bedre å forstå, forklare og fremme samfunnet og miljøet vi lever i.

Studerer ved FSTM

Over 2000 studenter er påmeldt 8 bachelor-, 18 master-, 1 doktorgradsskole og program for livslang læring. Studentene blir veiledet av et team på 80 internasjonale og anerkjente professorer og universitetslektorer. FSTM tilbyr utmerket arbeidsmiljø og muligheter for flerspråklige og små gruppekurs, tidlig involvering i forskningsprosjekter og nære forbindelser med institusjoner og industrier.

Forsker ved FSTM

Sammensatt av 5 avdelinger, tar FSTM del i banebrytende vitenskap og innovasjon i samarbeid med lokale og internasjonale partnere. Mer enn 270 professorer, postdoktorer, doktorgradsstudenter, vitenskapelige og tekniske ansatte driver tverrfaglig forskning i et dynamisk, gunstig og flerspråklig miljø.

Steder

 • Esch-sur-Alzette

  2, avenue de l'Université, L-4365 Esch-sur-Alzette, 4365, Esch-sur-Alzette

  • Luxembourg City

   162a, avenue de la Faïencerie, L-1511 Luxembourg, 1511, Luxembourg City

   Spørsmål