Keystone logo
University Of Montana Western

University Of Montana Western

University Of Montana Western

Introduksjon

Montana Western ble grunnlagt i 1893 og er en institusjon som er forpliktet til undervisning, læring og studenters suksess.

For å fremme denne forpliktelsen designet fakultetet og personalet Experience One, et utdanningsprogram som er unikt innen offentlig høyere utdanning. Studentene her tar ett kurs om gangen, slik at de ikke bare kan fokusere på et enkelt utforskingsområde, men å engasjere seg i praktisk læring.

Våre prisbelønte fakultetsmedlemmer fokuserer på en gruppe studenter om gangen, inkludert læringsopplevelser i samfunnet, forretningssteder, nasjonalparker, felt og bekker. Våre dedikerte medarbeidere sørger for at vestlige Montana-studenter får veiledning og støtte fra første dag.

Resultatene, mer enn et tiår etter at Experience One ble opprettet, er ekstraordinære. Studenter ved Montana Western avslutter det de starter. Vi fører staten i påmeldingsvekst, prosentandel av gjennomførte kurs, antall grader, til og med gjennomsnittlig studiepoeng som studentene tar. Alt dette gir opptil færre bortkastede timer, færre bortkastede dollar og større læring. Våre kandidater er svært konkurransedyktige, enten de kommer ut på arbeidsmarkedet eller følger studiene.

Alt dette skjer i et ekstraordinært miljø, den sjarmerende og livlige byen Dillon, som er omgitt av de vakre fjellkjedene og dalene i sørvest Montana og på den vestlige kanten av Greater Yellowstone-økosystemet.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Dillon

    South Atlantic Street,710, 59725, Dillon

    Spørsmål