Keystone logo
University Of Montpellier (Universite De Montpellier)

University Of Montpellier (Universite De Montpellier)

University Of Montpellier (Universite De Montpellier)

Introduksjon

Bygget over 8 århundrer med akademisk og vitenskapelig tradisjon, tilbyr University of Montpellier ( UM ) sine akademiske og forskningsstandarder alt for å møte dagens pedagogiske behov og utføre banebrytende forskning.

Nyskapende forskning ved University of Montpellier drar nytte av over tjue teknologiske plattformer på høyt nivå og genererer verdi ved å etablere nære bånd med selskaper som ligger på Montpellier og det regionale nettstedet. Disse plattformene tilbyr toppmoderne teknologiutstyr og tilbyr konkurransedyktige tjenester av høy kvalitet.

Med 250 masterprogrammer, 150 bachelor (inkludert yrkesfaglige) programmer og 55 nasjonale vitnemål i helserelaterte studier, er universitetet i Montpellier opplæringstilbud bredt og spenner fra ingeniørfag og vitenskap til biologi og kjemi, til statsvitenskap, agro-miljø, forretningsvitenskap, jus og økonomi.

I en stadig skiftende verden av kunnskapsapplikasjon i utvikling, har studenter som velger å studere ved University of Montpellier en mulighet til å bygge et pedagogisk prosjekt og trene for morgendagens jobber. Med MUSE-støtte og bidrag støtter Universitetet i Montpellier akademisk innovasjon og fortreffelighet for utdanningsprogrammer tilpasset internasjonale standarder.

University of Montpellier er aktivt involvert med viktige strategiske partnere over hele verden via en rekke samarbeidsavtaler, noen inkludert utvekslingsprogrammer. Formålet med disse avtalene er å fremme akademisk mobilitet og styrke pedagogisk og vitenskapelig samarbeid.

Universitetet i Montpellier campus består av 4 hovedcampuser i Montpellier og tilgjengelig med offentlig transport. Med mange tjenester og fasiliteter, inkludert sportsfasiliteter tilgjengelig i nærheten, nyter studentene optimale studie- og arbeidsforhold i en voksende, dynamisk og solbadet europeisk metropol som ligger i Sør-Frankrike.

Steder

  • Montpellier

    163 rue Auguste Broussonnet – 34 090 Montpellier, 34090, Montpellier

    Spørsmål