Keystone logo
University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

Introduksjon

Universitetet i Mount Olive grunnlagt i 1951, er en privat institusjon forankret i liberal arts med å definere kristne verdier. Universitetet er regionalt akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges (SACSCOC).

Som et regionalt akkreditert, tro-basert, privat institusjon, Universitetet i Mount Olive skaper et miljø for enkeltpersoner å oppnå maksimal suksess, plassere prioriteringer av studenter over alt annet. Engasjerte professorer, engasjerte studenter og små klasse størrelser er deler av deres holistisk tilnærming til læring for å fremme personlig og faglig vekst.

Akkreditering

The University of Mount Olive er akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges å tildele assosiere, Baccalaureate, og mastergrader. Kontakt Kommisjonen på Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørsmål om akkreditering av Universitetet i Mount Olive.

Ikke-diskriminering Regler: The University of Mount Olive diskriminerer ikke på grunnlag av rase, kjønn, hudfarge, nasjonal eller etnisk opprinnelse, alder eller handikap i administrasjonen av sitt personell og utdanningspolitikk. Det innrømmer alle kvalifiserte studenter på alle rase, hudfarge, nasjonal eller etnisk opprinnelse på alle de rettigheter, privilegier, programmer og aktiviteter generelt som gis eller gjøres tilgjengelig for studenter.

Steder

  • Mount Olive

    634 Henderson Street Mount Olive, NC 28365, , Mount Olive

    Spørsmål