Keystone logo
University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

Introduksjon

Howard R. Hughes College of Engineering tilbyr bachelor-, master- og doktorgrad til mer enn 2000 studenter på ni avdelinger.

Med mer enn 70 heltidsfakulteter har høyskolen laget en godt avrundet læreplan ved å kombinere praktisk og empirisk kunnskap med matematiske og vitenskapelige grunnleggende prinsipper og prinsipper, som gir et solid grunnlag for en vellykket karriere innen ingeniørfag og informatikk.

Områder for ingeniørfag og datalogi som dekkes av høgskolemisjonen er: Sivil- og miljøteknikk, Informatikk, Elektroteknikk og maskinteknikk. Grads- og utdannelsesprogram i disse områdene gir ansatte til den lokale og regionale industrien. Noen av disse studentene får muligheten til å bli innovatører og gründere på grunn av sin opplæring og utdannelse på høyskolen. I tillegg tjener studieprogrammene i underholdningsteknikk og byggeledelse unike lokale behov i gjestfrihetsindustrien.

Forskning og utvikling

Våre kandidatprogrammer trives på grunn av finansiert forskning. De trener ikke bare våre kandidater til å være innovatører, men resulterer også i innovasjoner som kan være en inntektskilde for universitetet og lokal økonomisk diversifisering.

Service

Opplæringen og kunnskapen som blir gitt studentene våre, forbereder dem på service til lokale næringer og samfunn. Studenter, fakultetet og ansatte er involvert i en rekke tjenesteaktiviteter for samfunnet og yrket.

Steder

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Spørsmål