Keystone logo
University of New Mexico - Department of Electrical and Computer Engineering

University of New Mexico - Department of Electrical and Computer Engineering

University of New Mexico - Department of Electrical and Computer Engineering

Introduksjon

UNM er et omfattende, Carnegie-utpekt Research 1-universitet, og er det eneste flaggskipets statsuniversitet i USA som også er en Hispanic Serving Institution (HSI).

142621_ECE1.jpg

Velkommen til elektro- og datateknisk avdeling

På UNM ECE ønsker vi at du skal lykkes. Vi hjelper deg med å finne en god jobb. Vi hjelper deg med å få din grad. Vi vil gi deg alle verktøyene og den tilliten du trenger for å oppnå drømmene dine.

Studenter kommer fra hele verden for å melde seg på University of New Mexicos ECE-avdeling fordi de vet at de vil motta enestående utdannelse. Våre små klassestørrelser og professorene våre arbeider en-mot-en med elevene. CVene til fakultetets medlemmer snakker volum og er et bevis på at vi kun ansetter de beste lærerne.

ECE har dokumentert merittliste og vi vil at du skal være med i familien vår.

Bli med i ECE-familien og suksessen din er garantert.

ECE-historie

Populariteten til elektroteknikkurs i 1904, kombinert med etterspørselen etter programmer innen andre ingeniørfag enn elektro, førte til opprettelsen av School of Engineering i 1906.

Innbyggere i New Mexico som ønsket å studere ingeniør i 1907 fikk gratis undervisning. Ikke-innbyggere betalte $ 10 per semester. Rom og kost kostet bare $ 20 i måneden.

Mellom 1904 og 1917 utviklet avdelingen seg fra et to-semesters kurs til et fireårig studium.

I tillegg til den årlige dragkampen, utfordret studenter ved Colleges of Engineering and Arts & Sciences hverandre i høyt omtalte basketballspill, landeveisløp og til og med svømmemøter gjennom 1920- og 1930-tallet.

I 1944 mottok fru Pid Urquhart sin BS i elektroteknikk, noe som gjorde henne til den første kvinnelige kandidaten ved Institutt for elektroteknikk.

I 1956 startet Elektroteknisk avdeling et doktorgradsprogram.

Avdelingen fikk det nåværende navnet Electrical & Computer Engineering i 1979.

I 1986 ble byggingen fullført av den nye ECE-bygningen. Tjenestemenn brukte en laser til seremonien for skjæring av bånd. Bygningen huser forskningslaboratorier for slike ting som robotikk, høreapparatforskning og kunstig intelligens. Centennial Science and Engineering Library ligger også i en del av den 2-etasjes underjordiske delen av bygningen.

I 1995 mottok flere ECE-professorer undervisningspriser, et vitnesbyrd om vektlegging av undervisning i instituttet.

I dag fortsetter ECE-avdelingen med landsomfattende anerkjennelse og respekt - et direkte resultat av over nitti års historie på University of New Mexico campus.

142622_ECE2.jpg
Internasjonale søkere blir automatisk vurdert til International Amigo Scholarship. De utvalgte tildeles et ikke-bosatt undervisningsfraskrivelse (verdsatt til mer enn $ 11 000 per år). Amigo-stipend er begrenset i antall, så tidlige søkere har større sjanse for å motta dette stipendet.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Albuquerque

    University of New Mexico 211 Terrace Street NE ECE Building, Room 125 Albuquerque, NM, 87131-0001, Albuquerque

    Programmer

    Spørsmål