Keystone logo
University of North Alabama

University of North Alabama

University of North Alabama

Introduksjon

College of Education and Human Sciences tilbyr en rekke programmer, inkludert rådgiverutdanning, førskoleundervisning, grunnskoleopplæring, instruksjonsledelse, videregående opplæring, spesialpedagogikk, lærerledelse, treningsvitenskap, sport og fritidsledelse og mer. Det er omtrent 1100 lavere studenter og omtrent 400 studenter som er registrert i College of Education and Human Sciences og studerer fra en av 27 lavere programmer og 28 kandidater.

College of Education and Human Sciences utvikler raskt et rykte for innovative utøvere og forskere. Human Performance Lab ved Institutt for helse, kroppsøving og rekreasjon, Kilby Laboratory School og Education Research and Inservice Center gir unike muligheter for grunn- og utdannet forskning ved College of Education and Human Sciences. Våre partnere i feltet samarbeider med oss for å takle problemene samfunnene våre står overfor og bruke forskningen vår for å støtte et bedre liv for individene i samfunnene vi tjener.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Florence

    Harrison Plaza,1, 35632, Florence

    Spørsmål