Keystone logo
University of North Dakota College of Engineering and Mines

University of North Dakota College of Engineering and Mines

University of North Dakota College of Engineering and Mines

Introduksjon

Om UND

University of North Dakota har alltid vært foran sin tid.

UND ble grunnlagt i 1883, seks år før staten selv ble opprettet, og ga Nord-Dakota navnet da de tidligere Dakota-territoriene skilte seg opp i to forskjellige stater. I dag er UND et travelt 521 mål stort campus, statens største. Vi har fremstått som en innovatør innen engineering, medisin, luftfart og ubemannede flysystemer.

 • Sted: Grand Forks, Nord-Dakota
 • Påmelding: 13.581
 • Ansatte: 2 369
 • Akkreditering: Higher Learning Commission
 • Carnegie-klassifisering: RU H (Forskningsuniversiteter - Høy aktivitet)

Viktige fakta om UND

 • 225+ studieretninger, inkludert bachelor-, master- og doktorgrad
 • 38% økning i 4-årig graden de siste 3 årene
 • 24 Gjennomsnittlig klassestørrelse
 • 17 friidrettslag i NCAA Division I
 • 13% Laver skolepenger og avgifter enn lignende institusjoner i 11-delstatsregionen
 • 240+ Studentklubber og organisasjoner
 • 4 # Mest militærvennlig skole i nasjonen

Data levert av University Analytics & Planning.

Best Value University

Hver akkrediterte høyskole eller universitet tilbyr utdanning, men ikke alle skoler forbereder studentene til å gjøre en reell innvirkning på måten UND gjør. UND blir i økende grad sett på som en av de beste akademiske institusjoner og forskningsinstitusjoner i nasjonen. Faktisk rangerer National Science Foundation UND # 151 i nasjonen.

Vi rangerer konsekvent blant de beste for utdanningskvalitet, overkommelighet og karriereutfall. Søk i vår database med 225+ akademiske programmer for å finne det som interesserer deg.

Utforsk Campus

Få ganger i historien har UND opplevd så omfattende fysiske endringer. Chester Fritz-biblioteket gjennomgår store renoveringer, og det samme er det historiske hjemmet til UNDs første president, som vil bli et innbydende nytt engasjementsenter for hovedfagsstudenter. Det arbeides også med en splitter ny Memorial Union.

Motoren til muligheten

Som det eneste universitetet i staten med akademikere, jus og medisinske skoler, fortsetter UND å lede i utdanning av regionens leger, advokater, ingeniører, forskere og forretningsfolk.

 • 3 126 Sekundære jobber opprettet fra UND næringsvirksomhet
 • $ 300 millioner årlig statlig økonomisk innvirkning av UND-forskning

"Den beste prisen som livet har å tilby, er sjansen til å jobbe hardt på jobben som er verdt å gjøre."

USAs president Theodore Roosevelt

Om UND College of Engineering & Mines

Vi utdanner ledere i verdensklasse innen informatikk, ingeniørvitenskap og geologi.

Kunnskap for å lede. Ferdigheter til å påvirke.

Våre kandidater gjør en forskjell, er konkurransedyktige i et globalt marked og bidrar til vår stat, nasjon og verden. UND CEM-kandidater kan forvente en rekke muligheter i karrierer med høy etterspørsel.

Våre programmer

College of Engineering & Mines har syv avdelinger, med flere sertifikater hovedfag, mindreårige, kombinerte grader og kandidatprogrammer. Mange av programmene våre er tilgjengelige online og anerkjennes av US News & World Report som topp tekniske ingeniørprogrammer.

Vi er ekstremt stolte av våre studenter, alumner og våre nasjonalt godkjente programmer. Vi er stolte av førsteklasses fasiliteter og teknologi som studentene kan bruke.

Ekte forskning. Ekte resultater.

Vi er hjem til en rekke sentre og institutter, der ingeniørforskere bygger bro mellom disipliner og deler innsikt i den fjerneste kanten av oppdagelsen. Vår avanserte studentopplæring og våre dype forhold til viktige industripartnere styrker vår status som intellektuelle ledere ytterligere.

Vår visjon

Visjonen vår er grunnlagt i seks byggesteiner.

 1. Nyutdannede: Vi vil produsere nyutdannede som vil fremme samfunnet, være konkurransedyktige i et dynamisk globalt marked og bidra til den økonomiske utviklingen i Nord-Dakota, nasjonen og verden.
 2. Utdanning: Vi vil gi studentene en personlig utdannelse som fremmer innovasjon og vektlegger tekniske, ledelsesmessige og entreprenørskap ferdigheter.
 3. Forskning: Vi vil bli internasjonalt anerkjent for dyktighet innen forskning som fremmer funn, som betjener samfunnsbehov og stimulerer teknologioverføring.
 4. Arbeidsmiljø: Vi vil fremme et inspirerende, støttende, høytytende og teambasert arbeidsmiljø.
 5. Fellesskap: Vi vil engasjere samfunnet for å fremme engineering og innovasjon, inspirere unge sinn, hjelpe den regionale økonomien til å trives og vise samfunnsansvar.
 6. Alumni: Vi vil fremme prestasjonene til våre alumner, engasjere dem i skoleinitiativer og tjene som en ressurs for å fremme deres suksess.

VR oil drilling demonstration

akkreditering

Alle lavere ingeniørprogrammer, samt informatikk, er akkreditert av Engineering Accreditation Commission (EAC) fra ABET og støttet av dedikert fakultet, små klassestørrelser og velutstyrte laboratorier.

Online programmer

Vår online leveringsmodus gir studentene en mulighet til å fullføre flertallet av studiene i grunnleggende studier i våre akkrediterte studenter online.

I de fleste programmer kreves det at studentene fullfører laboratoriekravene gjennom akselererte sommerkurs ved UND. Siden våre online-studenter opplever de samme forelesningene og kurskravene som våre studenter på campus, anser vi denne utdanningsopplevelsen som i hovedsak ekvivalente, og online-kandidater får samme akkrediterte grader som studenter på campus.

Steder

 • Grand Forks

  College of Engineering & Mines, Upson II Room 165, 243 Centennial Dr Stop 8155, ND 58202-8155, Grand Forks

Programmer

  Institusjonen tilbyr også:

  Spørsmål