Keystone logo
University of Northern California

University of Northern California

University of Northern California

Introduksjon

UNCFoundation er dedikert til fremme av sosialt fordelaktig forskning, utdanning og advokatvirksomhet gjennom implementering av harde og myke teknologier. Både harde og myke teknologier er et sosiokulturelt fenomen som brukes til å løse samfunnsproblemer og gi gunstige resultater for menneskeheten.

Hard Technologies fokuserer på ferdigheter, verktøy og innovasjoner som brukes av mennesker for å endre, imøtekomme og påvirke naturen til støtte for menneskers helse, sosial harmoni og global økologi.

Soft Technologies er opptatt av menneskelige og sosiale faktorer som letter menneskelig fleksibilitet, oppmuntrer menneskelige initiativer og vektlegger menneskelige behov gjennom forskning og utdanning.

UNC Foundation støtter myke teknologier dedikert til å tilby et samarbeidsknutepunkt for innovativ forskning og fortalervirksomhet innen livsstil, helse og motstandskraft for enkeltpersoner og samfunn.

Enhancement of Community and Individual Resilience, som fungerer som et felles samarbeid med LifeWiseU og LiveLifeResources. Programmene fremmer forskning og fortalervirksomhet for å styrke mennesker og lokalsamfunn til å bli mer motstandsdyktige gjennom integrerende tilnærminger til mat, ernæring og livsstilsvelv.

Steder

 • Petaluma

  Southpoint Boulevard,1304, 94954, Petaluma

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål