Keystone logo
University of Northwestern Ohio

University of Northwestern Ohio

University of Northwestern Ohio

Introduksjon

Grunnleggende informasjon

 • Grunnlagt: 1920
 • Klassestørrelse: Maksimalt 20 elever per klasse
 • Sted: Lima, OH
 • Akkreditering: UNOH er akkreditert av Akkrediteringsrådet for handelshøyskoler og -programmer, og regionalt akkreditert av Higher Learning Commission. UNOH er også medlem av North Central Association of Colleges and Schools og er autorisert til å tilby online MBA-programmer av Ohio State Board of Regents.

Om UNOH

University of Northwestern Ohio er en gründer, privat, ideell institusjon som ble grunnlagt i 1920. Det er fem høyskoler innen universitetet: College of Applied Technologies, College of Business, College of Health Professions, College of Occupational Professions and Graduate Høgskoletildeling Associate, Baccalaureate and Master Degrees.

UNOH er et boligcampus som ligger i Lima, Ohio, et Midtvest-samfunn på I-75 og ligger på 200 dekar. Universitetet er kjent over hele verden som ledende innen bilindustrien, diesel og høyytelsesindustriene, men tilbyr også over 50-graders programmer innen virksomhet, helse, markedsføring, informasjonsteknologi og mange andre studieretninger. Hos UNOH vil du ikke bare være et tall. Det er fokus på små klassestørrelser som gir studenter og professorer mer en-til-en gang. Nyutdannede vil forlate UNOH godt forberedt på en karriere innen det valgte feltet.

plassering

UNOH ligger på 200 dekar beliggende i rolige trygge nabolag i Lima, Ohio (befolkning 38.339). Denne plasseringen gir rask tilgang til store motorveier (I-75) og tilstandsruter (SR 309, SR81, SR117). Lima tilbyr studentene en liten byatmosfære med en rekke familieeide og nasjonale matkjeder samt mange unike butikker, museer og parker. Det er også et kjøpesenter mindre enn ett minutt fra campus. UNOH ligger bare 1,5 time unna Toledo, Dayton og Columbus, Ohio og Fort Wayne, Indiana. På mindre enn en dagers kjøretur kan du nå Chicago, Illinois; Cleveland, Ohio; Detroit, Michigan; og Louisville, Kentucky.

On-Campus Housing

Å bo på campus gir studentene en sjanse til å møte andre racere og utvikle langvarige vennskap. Det er praktisk å bo på campus fordi studentene bor i nærheten av klasser og andre fasiliteter på campus som studenten utretter mat domstol, bibliotek og innendørs atletisk kompleks. Det er fire sovesamfunn på campus: College Park, Northwestern Park, Sherwood Park og Racers Village. Alle sovesalene er i leilighetsstil, noe som betyr at hver sovesal har mellom to og fire soverom og gir studentene en rikelig med kjøkkenkrok, spiseplass og et komfortabelt fellesområde. Dagligvarebutikker, banker, kjøpesentre og restauranter ligger innen gangavstand fra campus.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Friidrett

UNOH konkurrerer i NAIA Wolverine Hoosier Athletic Conference (WHAC). Det er 14 atletiske lag på campus: Basketball for menn og kvinner (div. II), golf, bowling, tennis, fotball, volleyball for kvinner, baseball for menn, softball for kvinner og motorsport. Dreiemoment er maskoten for UNOH Racers og skolefargene er røde, svarte og hvite.

Studentliv

Alle på UNOH vil at du skal være sosial, få venner og kaste deg ut! Racers Station, som ligger langs kabelveien, er et flott sted å henge med hvis du trenger en pause fra å studere eller bare vil komme deg ut av sovesalene. På Racers Station kan du delta i trivia-natt, karaoke, dans, komedikvelder og videospill- og basseng-turneringer. Det er også en rekke andre studentaktiviteter som foregår over hele campus som Mud Volleyball Turneringer, Oktoberfest, Dorm Block-fester, Skumfester, Velkomstuke-festligheter og mye mer! Intramural idrett er også en voksende del av studentlivet ved UNOH med ligaer i kickball, dodgeball, fotball, sandvolleyball og basketball.

Innendørs atletisk kompleks

Klar til å knekke svette? UNOH Indoor Athletic Complex, eller IAC, er et stort anlegg som er åpent 7 dager i uken gratis for alle nåværende UNOH-studenter. IAC er hjemmet til nesten alle typer treningsutstyr du kan forestille deg. Studentene kan bruke treningsområdet i hovedetasjen eller bruke et av treningsrommene til å ta nesten 60 on-demand klasser. Det er mer enn 40 Precor cardio-maskiner, over 40 Precor styrke-maskiner, frie vekter og studentrom. Du kan til og med prøve deg på å erobre UNOH Rock Wall. Du finner at Athletic-komplekset et flott sted å trene på stress og møte nye venner på campus.

UNOH Event Center

Det 25.000 kvadratmeter store begivenhetssenteret er delt inn i fire unike områder med catering med full service. Hvert dynamisk rom gir sine egne spesielle fasiliteter som kan imøtekomme enhver begivenhet du har i tankene. Det offentlige, flerbruksanlegg, året rundt, er designet for å være vert for en rekke lokale, regionale og nasjonale arrangementer og aktiviteter.

Mission Statement

University of Northwestern Ohio er en gründer, ikke-for-profit-institusjon for høyere læring, og forbereder studenter på karriere og et produktivt statsborgerskap som omfatter næringsliv, profesjonelle, bedrifts- og teknologiske miljøer ved å tilby utdanning og opplæring av høy kvalitet som svar på behovene og ønsker fra våre bestanddeler.

Syn

 • Universitetet vil utvikle seg i henhold til sin gründerånd.
 • Universitetet vil forfølge kvalitet og dyktighet ved å styrke akkrediteringer og sertifiseringer som gir universitetets nasjonale anerkjennelse og prestisje.
 • Universitetet vil vurdere og måle studentenes faglige prestasjoner og dens institusjonelle effektivitet, ved å koble resultatene til kontinuerlig forbedring og dedikasjon av ressursene.
 • Universitetet vil tilby en diversifisert læreplan for programmer verdsatt av arbeidsgivere som leveres i formater som tilfredsstiller studentenes behov.
 • Universitetet vil vokse på en måte som oppmuntrer og støtter en mangfoldig campusbefolkning.
 • Universitetet vil kontinuerlig tiltrekke, beholde og oppmuntre til utvikling av en talentfull og kvalifisert universitetsfamilie av ansatte.
 • Universitetet vil styrke sin økonomiske sikkerhet og utvide styrken i ressursene.
 • Universitetet vil aggressivt forfølge vekst av studentkropper.
 • Universitetsområdet vil bli sentrum i samfunnslivet med forbedret estetikk, fasiliteter og tjenester.
 • Universitetet vil dele ressursene sine med lokale og globale partnere.
 • Universitetet vil overgå forventningene til studentenes tjeneste.
 • Universitetet vil fortsette å tilby sportsprogrammer.

For å tjene disse formålene, vil studentene ta kurs på følgende områder:

kommunikasjon

Studentene skal utvikle mellommenneskelige, skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner, samt kjenne igjen ikke-verbale signaler.

Studentene skal utvikle kompetanse med skriving og lesing, for å uttrykke sine egne tanker og å forstå andres skriving.

Kursområdene vil omfatte sammensetning, så vel som valgfag studenter kan velge.

Natur- og fysikalsk vitenskap

Studentene skal utvikle kunnskap om vitenskap og dens anvendelser for å gjøre observasjoner, trekke konklusjoner og evaluere vitenskapelig informasjon. Kursområdene vil omfatte et naturfagkurs og et laboratoriekurs.

Sosial- og adferdsevitenskap

Studentene skal forstå menneskelig atferd på individ- og gruppenivå og undersøkelsesmetoder som brukes innenfor disse feltene. Kursområder vil omfatte kommunikasjon, økonomi, politikk, psykologi og sosiologi.

Kunst og humaniora

Studentene skal anerkjenne verdien av menneskelig erfaring og tanke som vist gjennom kunst, filosofi, etikk, historie og populærkultur. Kursområder vil omfatte litteratur, filosofi, historie, statsvitenskap og populærkultur.

Matematisk dataanalyse

Studentene skal engasjere seg i abstrakte og kvantitative måter å tenke og løse, ved å bruke matematiske operasjoner og logikk. Spesifikke matematikkurs blir bestemt av programmet.

Universitetsstudier

Studentene skal utvikle en bevissthet, forståelse og respekt for en rekke kulturer og hvordan de skiller seg fra ens egen, for å bedre leve og arbeide i en stadig mer sammenhengende verden. Studentene vil bli introdusert for ulike læringsteknikker og metoder for å forbedre sine pedagogiske opplevelser og bidra til suksess på college og utover. Kursene vil omfatte kulturelt mangfold og andre berikelsesområder.

Studentene skal oppnå forskjellige nivåer av studentens læringsutbytte avhengig av graden.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Lima

  North Cable Road,1441, 45805, Lima

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål