Keystone logo
University of Northwestern St. Paul

University of Northwestern St. Paul

University of Northwestern St. Paul

Introduksjon

Department of Christian Ministries

Department of Christian Ministries forbereder studenter til hovedfagsstudier og til å tjene i USA og i utlandet som pastorer, misjonærer, lærere og ideelle organisasjoner.

Om instituttet

Vår visjon er å inspirere nye ledere til å leve ut sitt kall hvor som helst Gud sender dem. Vi ønsker å hjelpe deg med å oppdage dine unike kall og utvikle kjerneferdigheter i undervisning for åndelig transformasjon, utvikle Kristuslignende forhold, som fører til visjonær innvirkning og engasjement i forskjellige kulturer og samfunn. Vi gjør dette gjennom fem hovedgrader som inkluderer konsentrasjoner i tilbedelse og kreativ kunst, barne- og familiedepartementet, ideell ledelse, sosial rettferdighet, engelsk språkundervisning, global utdanning, leir- og konferansesenteradministrasjon, etc.

Christian Ministries Internships

Studentene får praktisk kunnskap og verdifull erfaring for gjenopptak gjennom praksisopplevelser. Praktikanter er påkrevd for alle hovedfagene i Christian Ministries Department. Christian Ministries Department tilbyr fire typer felterfaring og praksisplasser. Vi tror det er viktig at studentene våre utfører tjeneste under veiledning av en mentor, slik at de kan anvende klasserom i et trygt og støttende miljø. Studentene fullfører også praksisoppgaver for å hjelpe dem med å reflektere over hva de lærer på feltet og får støtte fra sin nordvestlige professor.

Ministries internships

Internships fra departementet gir liv i klasserommet og er avgjørende for å forberede studentene til å imøtekomme behov i den virkelige verden.

Departementets student som ber sammen med andre voksne

Christian Ministries Department krever praksisplasser i departementet for følgende hovedfag:

  • Departement
  • Nonprofit Administration med Ministry Track
  • Pastorale studier
  • Ungdom og nye voksne studier

Da studenter fra en av disse hovedfagene uteksaminerer fra Nordvest-Norge, vil de ha minst 200 timer erfaring på et tjenestested. Gjennom praksisplasser får Christian Ministries ’studenter verdifull praksisstid når de deltar i et departement etter eget valg. Enten i en kirke eller parachurch departement, får studentene muligheter til å undervise, lede, planlegge og observere hva det å være i departementet handler om. Hver student har en mentor på stedet som er opptatt av å veilede, be, oppmuntre, utfordre og gjøre alt annet som er nødvendig for at studenten skal blomstre og vokse i sine ferdigheter, kunnskaper og erfaringer.

Programmet er designet for at studenter skal kunne delta i praksisplasser i hele høst- og vårsemesteret sitt junior- eller seniorår. Studentene kan fortsatt ta klasser på campus mens de arbeider i praksisplassen - hver seksjon krever 100 timers medvirkning fra departementet i løpet av semesteret. Dette gjør dem i stand til å ta det de lærer i klasserommet og bruke det umiddelbart i en departementets setting. De fleste internshipsstedene våre er lokale - en stor fordel for samfunnet og studentene våre. Studentene kan også gjøre praksisplasser om sommeren hvis de oppfyller kurskravene. Internships om sommeren kan være lokale, utenfor staten eller utenfor USA, og kursoppgavene gjennomføres via internett.

119032_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg

Internships for interkulturelle studier

Denne essensielle erfaringen gir ICS-hovedfagene en grunnleggende kontekst for kommunikasjon og tjeneste på tvers av kultur.

Gruppefoto av Interkulturelle studier Internship-studenter

ICS internships kan fullføres på en rekke måter, avhengig av studentenes mål. Christian Ministries Department samarbeider med andre organisasjoner for å gi følgende typer ICS internship-opplevelser:

Fakultetsledede turer

Dette er utenlandske misjonsreiser ledet av en nordvestlig professor, der studenter besøker og utforsker en rekke departementer, kulturer, land og religiøse grupper. For å gi betydelig tverrkulturell og tjenestelærende erfaring, varer disse turene normalt minst tre uker.

Uavhengige praksisplasser

Studentene kan også velge å gjøre et uavhengig praksisplass i et område etter eget valg, så lenge det passer til kurskriteriene. Christian Ministries Department utvikler forhold til en rekke internasjonale og hjemlige oppdrag og ideelle organisasjoner som disse praksisplassene kan gjennomføres gjennom. Dette internatet må forhåndsavtales med professorene i interkulturelle studier, og det må godkjennes av instituttlederen.

Studere i utlandet

Northwestern er medlem av CCCU, som gir et mangfoldig utvalg av studieprogrammer utenfor campus tilgjengelig for kvalifiserte juniorer og eldre. Lær mer om et internship hos Students International i Costa Rica. Dette internatet må forhåndsavtales med professorene i interkulturelle studier, og det må godkjennes av instituttlederen.

Departement og interkulturelle studier konsentrasjoner

Studenter i hovedkulturelle studier, departement og ungdoms- og fremvoksende voksne studier har muligheten til å forfølge en rekke konsentrasjoner innenfor graden av planen. De har også muligheten til å samarbeide med sin rådgiver for å bygge sin egen konsentrasjon ved hjelp av overføringskurs eller klasser som oppfyller deres interesseområde og tiltenkte departement.

Steder

  • Saint Paul

    3003 Snelling Ave North, , Saint Paul

Spørsmål