Keystone logo
University of Ostrava

University of Ostrava

University of Ostrava

Introduksjon

University of Ostrava (UO) er et offentlig forskningsuniversitet som utdanner nesten 9000 studenter i seks fakulteter. Våre fakultet for fakultet, fakultet for kunst, fakultet for kunst, fakultet for medisin, fakultet for samfunnsfag og fakultet for utdanning tilbyr et bredt spekter av disipliner og ukonvensjonelle kombinasjoner av majors.

170051_CB4.jpg

Som en dynamisk og intellektuelt utfordrende moderne institusjon gir University of Ostrava et internasjonalt miljø for å studere. Vårt campus er spredt hovedsakelig gjennom det gamle sentrum, og gir et stimulerende miljø for å betrakte levende kunst og vitenskap. Undervisning ved UO er forskningsdrevet, og programmene er ofte undervist av aktive forskere.

Universitetet er stolt av å beholde forelesere, professorer og forskere som leder tall i sine fagområder, som er forskere og inspirerende og åpenbare personligheter med en levende følelse av kreativitet.

Den lille størrelsen på universitetet og dets relative ungdom (grunnlagt i 1991) gir en sterkt individuell tilnærming til våre studenter og fleksible reaksjoner på behovene til det moderne samfunn og arbeidsmarkedet. Universitetet tilbyr høykvalitetsutdanning og mange muligheter for de som ønsker å oppfylle sine visjoner: enten i språkstudier, grunnlegger en studentorganisasjon eller får praktisk erfaring. Universitetet søker aktivt etter muligheter for studenter å øke sine kvalifikasjoner og hjelpe dem med å starte sin karriere.

University of Ostrava har etablert samarbeid med flere lokale organisasjoner (som et lokalt studio av det offentlige tsjekkiske fjernsynet) som gir studentene verdifull arbeidserfaring. Fellesskapets engasjement er en integrert del av universitetets oppdrag for utdanning og forskning. UO og dets fakulteter, studentorganisasjoner og vitenskapelige institutter etablerer og markedsfører hundrevis av offentlige arrangementer hvert år; som inkluderer gratis workshops, forelesninger, seminarer, erfaringsarrangementer, vitenskapelige eventyr, veldedige arrangementer, internasjonale sammenkomster, sportslige og kulturelle arrangementer, kunstutstillinger, happenings, alumni reunions, konserter og teaterspill.

University of Ostrava er en viktig del av byen og dets sosiale liv og fortsetter å samarbeide med et stadig økende antall kulturelle organisasjoner og lokale institusjoner. Les mer om UOs fellesskapsprosjektrolle under "UO @live" -delen.

170052_Screenshot2021-10-06102103.png

Misjon og visjon

Et universitet med et oppdrag, åpent for verden, som jobber for regionen.

University of Ostrava er en institusjon som ser sin rolle i utviklingen av humaniora og medisinske, vitenskapelige og kunstneriske felt i lokalområdet, som tradisjonelt har vært knyttet til industrielle og teknologiske sfærer.

Den har som mål å bidra til å løse problemer med Moravia-Silesia-regionen i sosiale, miljømessige og helsemessige områder og forme Ostrava som en sann universitetsby. For det formål har den til hensikt å fortsette å bruke sitt potensial til å reflektere regionens identitet, kultur og historie, samt å dyrke den gjennom kunstneriske kreative aktiviteter.

University of Ostrava er klar til å bringe progressive tendenser i europeisk vitenskap og stipend i regionen og å skape gunstige forhold for internasjonalt samarbeid og et vennlig miljø for utenlandske akademikere og studenter.

Universitetet strever etter å være en institusjon som målrettet fremmer kvalitetsvitenskapelige aktiviteter, samtidig som man systematisk søker nye forskningsområder og lag med potensial for å oppnå gode resultater.

University of Ostrava åpner seg for dagens samfunns utfordringer og utvikler en ansvarlig, individuell tilnærming til et bredt spekter av studenter, blant annet bestemte grupper (eldre, sosialt ugunstige studenter, studenter med spesielle behov) og taler for like tilgang til utdanning og vennlig kommunikasjon med publikum.

170053_Screenshot2021-10-06102349.png

Hvorfor studere ved University of Ostrava

 • Toppkvalitets forskningsdrevet utdanning
 • Ledende figurer innen deres kompetanseområder
 • Individuell lærer-til-student tilnærming
 • Et bredt spekter av studiefelt
 • Ung, frisk, moderne, åpent sinn
 • Sterk vekt på individuell vekst
 • Fleksibilitet og lydhørhet på grunn av den lille størrelsen og ungdommelige kraften til universitetet vårt
 • Fokus på universitetets 3. rolle - å fungere som lokale samfunnsledere
 • Flott plass for både studenter og akademikere
 • Den livlige og poetiske atmosfæren til den tidligere industrielle byen Ostrava

Steder

 • Ostrava

  Dvořákova 7 , 701 03, Ostrava

Spørsmål