Keystone logo
University of Pécs

University of Pécs

University of Pécs

Introduksjon

Opprettelsen av University of Pécs ble først initiert av kong Louis den store i 1367. I dag er University of Pécs en av de mest prestisjetunge institusjonene i landet, hvor det er ti fakulteter som dekker hele spekteret av høyere utdanning til gi høy kvalitet, omfattende opplæring. I tillegg til utdannings- og forskningsaktivitetene er medisinsk behandling en avgjørende aktivitet for oss; Det kliniske senteret tar seg av ikke bare regionens poliklinikker og pasienter, men på mange områder har det også nasjonalt arbeid.

University of Pécs deltar hvert år i rangeringen av internasjonale høyere utdanningsinstitusjoner og har det bra. Vi streber etter å forbedre vår oppfatning på alle områder.

Vi har og vil legge stor vekt på kvaliteten på utdanningen, så godt forberedte studenter betyr den beste publisiteten for oss. I denne forstand er den kontinuerlige utviklingen av menneskelige ressurser og infrastrukturforhold vår topp prioritet. Vi arbeider for å gi våre studenter et bredt spekter av kunnskaper, og derfor tilbyr vi støtte for en betydelig andel av våre studenter til å delta i en rekke praktik- og utvekslingsprogrammer i anerkjente institusjoner i Europa og andre utviklede land. Slik at vi kan øke utdanningsnivået bruker vi toppmoderne teknologi og inviterer de fineste professorene. Vi har tatt vårt motto fra Luis Pasteur: "sjansen favoriserer det forberedte sinnet". Det er mest behagelig at antall studenter har stabilisert seg over det siste tiåret, mens antall utenlandske studenter har vokst betydelig. Ikke bare er University of Pécs en prestisjetunge institusjon, det er også studentvennlig; vi ønsker at vår student skal studere for prestasjon og ha det bra også.

PTE utfører internasjonalt anerkjent forskningsarbeid. Vi gjør vårt beste for å gjøre vårt universitet et optimalt valg for en arbeidsplass til våre talentfulle forskere, ikke bare et utgangspunkt. Vi oppfordrer våre anerkjente kolleger med interne stipendordninger for en enda bedre ytelse. I forskingssenteret oppkalt etter János Szentágothai er det toppmoderne teknologier, utstyr og verktøy til disposisjon av forskere og studenter. Hovedforskningsprofilen til universitetet vårt er grunnleggende vitenskapelig forskning, men via anvendt forskning utvikler vi kontinuerlig våre industrielle relasjoner.

Innenfor rammen av Modern Cities-programmet finner spektakulær modernisering på vårt universitet. I denne sammenhengen er det ikke bare bygging av nye bygninger og renovering av eksisterende, men disse aktivitetene er parallelle med opplæring av menneskelige ressurser. The Modern Cities Program ble opprettet i samarbeid med byen Pécs.

Pécs er en attraktiv, vennlig liten by og menneskelig i skala; Ikke bare er det vert, men fungerer også som hjem for våre universitetsborgere. Universitetet er byens dominerende institusjon, i tillegg til at studentene føler at alle innbyggerne i Pécs er tilknyttet den. Tilstedeværelsen av det store antallet internasjonale studenter fra hele verden og Middelhavet atmosfæren gjør Pécs til en hyggelig og opptatt universitetsby med så mye liv. University of Pécs imidlertid ikke begrenset til fylkeskommunen til Baranya, det er en uavhengig fakultet i byen Szekszárd, og det er et nettverk av treningssentre over hele Transdanubian-regionen, utover grensene selv.

Rektorens ledelse inviterer effektivt samarbeid mellom de ulike fakultetene og medarbeiderne, oppfordrer studenters disiplinert arbeid og krever støtte fra de som er interessert i sitt arbeid.

Steder

  • Pécs

    University of Pécs, , Pécs

    Spørsmål