Keystone logo
University of Pennsylvania Perelman School of Medicine

University of Pennsylvania Perelman School of Medicine

University of Pennsylvania Perelman School of Medicine

Introduksjon

University of Pennsylvania er den eldste og en av de fineste medisinske skolene i USA. Penn er rik på tradisjon og arv og samtidig konsekvent i forkant av nye utviklingstrekk og innovasjoner innen medisinsk utdanning og forskning. Siden stiftelsen i 1765 har skolen vært en sterk tilstedeværelse i samfunnet og er stolt av å utdanne morgendagens ledere innen pasientomsorg, biomedisinsk forskning og medisinsk utdannelse.

På Penn er akademisk fortreffelighet, så vel som medfølelse for pasientene vi er privilegerte å betjene, stresset. Dyktig medfølelse er virkelig et kjennetegn på Penn-læringsopplevelsen. Perelman School of Medicine ved University of Pennsylvania rangerer konsekvent blant de fem beste i US News og World Report sin rangering av forskningsorienterte medisinske skoler.

Vårt oppdrag er å fremme kunnskap og forbedre helsen gjennom forskning, pasientomsorg og utdanning av traineer i en inkluderende kultur som omfavner mangfold, fremmer innovasjon, stimulerer kritisk tenkning, støtter livslang læring og opprettholder vår arv av fortreffelighet.

Steder

  • Philadelphia

    Civic Center Boulevard,3400, 19104, Philadelphia

    Spørsmål