Keystone logo
University of Pennsylvania School of Nursing

University of Pennsylvania School of Nursing

University of Pennsylvania School of Nursing

Introduksjon

Penn Nursing er den første sykepleierskolen i verden og har flere topprangerte masterprogrammer her i USA. Bli med i rekken av Penn Nursing-eksperter og ledere som har utviklet vitenskap og levert løsninger, utformet politikk og praksis, og engasjere samfunn for å fremme helse i over et århundre. Dette vil være dine samarbeidspartnere, dine mentorer, dine venner, og føre til en sunnere fremtid.

Enten du går direkte fra videregående skole, kommer tilbake for en annen bachelor, kommer til oss klar for å spesialisere deg i sykepleierutøvelsen, eller begynner på den forskningskrevende reisen mot en doktorgrad, finner du et akademisk program med fleksibilitet til å møte din pedagogiske mål.

Og læreplanen vår smelter sammen det vitenskapelige grunnlaget for helsetjenester med klinisk erfaring, og tilbyr side om side innlemmelse av teoretisk og anvendt kunnskap, en sjeldenhet i sykepleierutdanningen.

Vårt fakultet inkluderer noen av de beste forskerne i verden. Arbeid som produseres her er nasjonalt og internasjonalt anerkjent og blir konsekvent publisert i et bredt spekter av tverrfaglige tidsskrifter med stor innvirkning.

Steder

  • Philadelphia

    Curie Boulevard,418, 19104, Philadelphia

    Spørsmål