Keystone logo
University of Pennsylvania School of Nursing (MSN) Pediatric Acute Care Nurse Practitioner
University of Pennsylvania School of Nursing

(MSN) Pediatric Acute Care Nurse Practitioner

Philadelphia, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

Vårt pediatriske akuttpleie NP-program tilbyr tre forskjellige konsentrasjoner. Uansett hva du velger, lærer du det siste innen pediatrisk sykepleie fra de aller beste i feltet.

Nyutdannede fra dette programmet er forberedt på å gi samarbeidende, omfattende omsorg til barn og ungdom med en rekke komplekse kritiske, akutte og kroniske tilstander, og fremstå som kliniske og profesjonelle ledere som er eksperter i fysisk vurdering og klinisk beslutningstaking, og håndterer mangesidige lidelser. , kulturfølsom familiefokusert omsorg, samfunnsengasjement, overgangsomsorg og integrering av helsepolitikk. Vår tilnærming, på tvers av alle helsevesenet, er basert på en grundig vurdering og integrering av de sosiale determinantene for helse.

Vi tilbyr unikt tre konsentrasjoner av studiene som alle ligger i pediatrisk akuttpleieprogram. Dette gjør det mulig for studenter å nærme seg utdannelsen på høyere nivå med et spesifikt klinisk fokus mens de fremdeles mottar en bred utdannelse i pediatrisk akutt omsorg. Våre kandidater fra alle konsentrasjoner er i stand til å forfølge karrieremuligheter i alle områder av pediatrisk akutt omsorg.

Kliniske erfaringer arrangeres og koordineres av universitetet. En klinisk stedkoordinator vil jobbe spesielt med deg og pediatrisk akuttpleieprogram.

Om skolen

Spørsmål