Keystone logo
University of Portsmouth

University of Portsmouth

University of Portsmouth

Introduksjon

Vi er stolte av å være et friskt pust i den akademiske verden - et sted der alle får den støtten de trenger for å oppnå sitt beste. Vi oppdager alltid. Vi passer ikke til formen, vi bryter den. Akkurat som verden fortsetter å bevege seg, gjør vi det også.

Vi er tett involvert i lokalsamfunnet vårt, og vi tar ideene våre med på den globale markedet. Vi samarbeider med bedrifter, industri og myndigheter for å sette kursen for en bedre fremtid. Og vi utdanner og forandrer studentenes liv for å hjelpe dem å oppnå sitt potensial. Vi skiller oss ut, ikke bare i Storbritannia, men i verden. Vi utmerker oss innen forskningsområder fra kosmologi og astrofysikk til cybersikkerhet, rettsmedisin og sportsvitenskap. Siden den første dagen vi åpnet dørene, har vi sett på fremtiden. Og vi er her for å hjelpe deg med å forme det.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Southsea

    Winston Churchill Avenue, PO1 2UP, Southsea

    Spørsmål