Keystone logo
University of Rhode Island Online

University of Rhode Island Online

University of Rhode Island Online

Introduksjon

University of Rhode Island er et mangfoldig og dynamisk samfunn hvis medlemmer er forbundet med en felles søken etter kunnskap. Som et stort forskningsuniversitet definert av innovasjon og stor tenkning, tilbyr URI sine undergraduate-, graduate- og professionalstudenter særegne utdanningsmuligheter designet for å møte de globale utfordringene i dagens verden og morgendagens raskt utviklende behov. Det er derfor vi er her.

Du må innrømme at vi er på et flott sted. Vi er minutter fra stranden, 30 miles sør for Providence, 75 miles fra Boston, 260 miles fra NYC, med Newport rett over bukten. Kingston Amtrak Station ligger rett nede i veien fra campus, TF Green Airport kun 20 minutter unna, og for Rhode Island-destinasjonene dine kjører RIPTA dusinvis av busser fra campus hver dag. Rhode Island er kanskje den minste staten, men den er lett å navigere – og fra vårt utsiktspunkt er det mye å oppdage uansett hvilken vei du følger.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • South Kingstown

    Upper College Road,45, 02881, South Kingstown

    Spørsmål