Keystone logo
University of Rio Grande

University of Rio Grande

University of Rio Grande

Introduksjon

University of Rio Grande (URG), etablert i 1876, er et uavhengig fireårig, omfattende universitet som tilbyr programmer som spenner fra sertifikater til mastergradsnivå. Tidligere kom mange av kandidatene inn i læreryrket. I dag forbereder mange seg på yrkesliv og offentlig tjenestekarriere, så vel som på læreryrket. I løpet av sin historie har University of Rio Grande (uttalt Rye-oh) til tider vært en kirkesamfunn, en to-årig høyskole, en selvhjelps studenthøgskole og en fire-årig høyskole for liberal arts.

Rio Grande Community College (RGCC), etablert i 1974, tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert karriereprogrammer, tilknytningsgradsprogrammer og videreutdanningsprogrammer. Community College styrker universitetets filosofi og historie om å gjøre meningsfull, rimelig utdanning og tjenester tilgjengelig for alle som kan dra nytte av det.

University of Rio Grande og Rio Grande Community College representerer et unikt ekteskap mellom offentlig og privat utdanning, mellom karriere- og liberal artsutdanning og mellom yngre og eldre studenter. Det samme personalet, fakultetet og fasilitetene støtter både det private universitetet og Community College-programmene. Studenter i Community College-programmene har muligheten til å melde seg på kurs og programmer for liberal arts. Studenter i liberal arts programmer har en mulighet til å oppleve karriereutdanning kurs og programmer.

Gjennom en kontrakt mellom URG og RGCC, kan innbyggere i Ohio i de første to årene av høyskolearbeid dra nytte av undervisningshastigheter for offentlige samfunn for å tjene tilknyttede grader i kunst eller karriereutdanning. Studentene har muligheten til å fortsette mot en kandidatgrad ved University of Rio Grande eller overføre til en annen institusjon for å fullføre en fireårig grad.

Steder

  • Rio Grande

    North College Avenue,218, 45674, Rio Grande

    Spørsmål