Keystone logo
University of San Diego - Shiley-Marcos School of Engineering

University of San Diego - Shiley-Marcos School of Engineering

University of San Diego - Shiley-Marcos School of Engineering

Introduksjon

University of San Diego Shiley-Marcos School of Engineering gjør mer enn å utvikle verdensklasse ingeniører og informatikere i et nasjonalt anerkjent program. Vi hjelper disse lyse hodene til å utvikle seg til Changemakers med det globale perspektivet, sosial bevissthet og lederegenskaper for å gjøre en forskjell i verden. Vi henvender oss til studentene som, som barn, hadde som mål å bygge noe mer komplekst enn bildet på Lego-boksen. Her kan de som utfordrer stevner bli vellykkede fagpersoner som setter et positivt preg på deres verden.

University of San Diego ingeniørprogram ble grunnlagt i 1987 og ble nylig etablert som en skole i 2013 av Darlene Marcos Shiley, hvis ekstraordinære visjon og inspirasjon resonerer i våre ganger, samfunn og hjerter. Gjennom årene har ingeniørfag ved USD vokst til et yrende program rangert som nr. 13 i landet blant ikke-doktorgradsstipendierte ingeniørprogrammer av US News & World Report. I dag tilbyr vi lavere programmer innen informatikk, elektroteknikk, industri- og systemteknikk, integrert ingeniørfag og maskinteknikk, og hovedfagprogrammer i anvendt kunstig intelligens, anvendt datavitenskap og cybersikkerhetsteknikk. Skolen har et hjem som er like imponerende og nyskapende: Belanich Engineering Center, muliggjort av en sjenerøs giver som tror på skolens misjon og innvirkning.

Det er mange krefter som ligger bak vår vekst: vårt akademiske omdømme, akkreditering, doble BS / BA-grader, små klassestørrelser og personlig oppmerksomhet utgjør alle kraftutdannede. Som en ekstra trekning hjelper absolutt University of San Diego rangering som en av landets vakreste studiesteder. Studenter og lærere klarer hodet og forfrisker sansene sine og rusler rundt på campus 'misjonsstilte bygninger, bløter i utsikten på bakketoppen over Mission Bay og puster havluften farget med duften av eukalyptustrær og bougainvilleablomster. Det er et sted som holder både studenter og lærere sunne, avslappede og veldig godt matet.

Klar til å utforske USDs Shiley-Marcos School of Engineering?

Steder

  • San Diego

    Alcala Park,5998, 92110, San Diego

    Spørsmål