Keystone logo
University of Saskatchewan

University of Saskatchewan

University of Saskatchewan

Introduksjon

I hjertet av Saskatoon, på Treaty 6 territorium og hjemlandet til Métis, er University of Saskatchewan (USask).

USask er et av de beste forskningsintensive, medisinske doktorgradsuniversitetene i Canada, og er hjemsted for verdensledende forskning på områder av global betydning, som vann og matvaresikkerhet. Studier og oppdagelser blir forbedret av våre fremragende fasiliteter, inkludert den kanadiske Light Source-synkrotronen, VIDO-InterVac, Global Institute for Food Security, Global Institute for Water Security og Sylvia Fedoruk Center for Nuclear Innovation.

Styret av Universitetsplanen: Universitetet Verden Behov, vi samarbeider på tvers av disipliner og med våre lokalsamfunn for å finne kreative løsninger på de mest presserende globale utfordringene. Våre nyutdannede, anerkjent for sin sterke arbeidsetikk, ressursfull natur og besluttsomhet, er ledende forandring her hjemme og rundt om i verden.

Rom på vår hovedkampus i Saskatoon støtter det tverrfaglige fokuset på studiet og arbeidet vårt, inkludert Gordon Oakes Red Bear Student Center, et interkulturelt samlingssted som hjelper til med å integrere urfolkskultur på campus og Helsefagbygningen, som inneholder åtte helsevesen i et praktisk, praktisk læringsmiljø.

USask-studenter kommer fra hele verden, og kan bli en del av USask-familien i samfunn i hele Saskatchewan, hvor vi tilbyr en rekke programmering, fra introduksjonsklasser helt gjennom full grad programmer i enkelte fagområder.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Saskatoon

    University of Saskatchewan, S7N, Saskatoon

Programmer

Spørsmål