Keystone logo
University Of South Dakota

University Of South Dakota

University Of South Dakota

Introduksjon

Som statens mest historiske universitet er vi forankret i tradisjon. Men vi ser også mot fremtiden, og gir deg de nye ferdighetene og fleksible læringsmetodene du trenger for å navigere i en stadig mer kompleks verden.

USDs vakre campus på 274 mål ligger langs bløffene over Missouri-elven i sørøst i Sør-Dakota. Fra den historiske skjønnheten til Old Main til den banebrytende teknologien som ligger i Lee Medicine & Science Building, vil du oppleve en blanding av det tradisjonelle og moderne på University Of South Dakota campus. Siden starten i 1862 har USD kalt den lille, trygge byen Vermillion hjem. Ettersom begge vokser i størrelse og befolkning, fortsetter campus og byen å nyte et gjensidig fordelaktig forhold som bidrar til å fremme innovasjon og skaper spennende muligheter for både studenter og innbyggere.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Vermillion

    E Clark St,414, 57069, Vermillion

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål