Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences

Introduksjon

The College of Arts & Sciences er USF St. Petersburg største college, og tilbyr et bredt spekter av akademiske programmer. The College har en arv av å tilby programmer for forskning i en student-sentrert atmosfære. Verdensklasse forskning og kreative aktiviteter er utført i en av de vakreste storstudiesteder i USA Ta deg tid til å utforske våre tilbud, der "verden vil gjenkjenne din grad og professorer vil vite navnet ditt."

College of Arts and Sciences Mission

For å legemliggjøre prinsippene og aktiviteter av en forskningsintensiv liberal arts college, hvor våre kandidater vil være godt trent innenfor sine fagområder, og dermed forberedt på utdannet profesjonelle skoler. Våre studenter skal ha den kritiske ferdigheter, overblikk og kommunal bevissthet som vil gjøre dem engasjerte og produktive borgere. Kort sagt, vil våre studenter bli anerkjent som borger lærde.

Enhet Mål / strategier

En. Foreta betydelige og meningsfulle bidrag til pågående dialoger i våre fagområder; 2. Forventer at våre studenter og studenter til å engasjere seg i forskning - der det er mulig, i samarbeid med fakultetet; 3. Dyrke en sprek liberal arts kultur ved å rekruttere dyktige og mangfoldig lærere og studenter, opprettholde små klasse størrelser, og veilede de studentene vi har; 4. Oppmuntre frie diskusjoner, fremme kritisk tenkning, kreve at våre studenter å skrive, og når det er mulig, for å arbeide på tvers av disipliner; 5. Initiere og utvide graduate-programmer og utvikle formelle akademiske bånd til andre graduate programmer innenfor University of South Florida system; 6. Innføre, som en del av mosaikk av læringserfaringer på USFSP, samfunnsengasjement, service læring og erfaringsbasert læring i klasser, når det passer.

Dean Biafora ønsker velkommen

Velkommen og takk for din interesse for våre graduate tilbud ved University of South Florida St. Petersburg (USFSP).

Som et dynamisk forsknings aktiv institusjon, USFSP College of Arts & Sciences tilbyr verdensklasse akademikere og personlig praktisk erfaring i et kulturelt levende, urban, ved sjøen samfunnet. Vår student body er mangfoldig; reflekterer demografien i regionen, staten og nasjonen.

Våre fremstående fakultet er anerkjent lokalt, nasjonalt og over hele verden for sin fremragende forskning og stipend. Våre fleksible programmer er utviklet for å møte behovene til elevene-fra helt på nett grad i digital journalistikk og mediefag til hands-on forskning fokusert psykologi graduate program.

Jeg oppfordrer deg til å nå ut til Graduate Program Director av et program for din interesse for å lære mer.

Vår historie på USFSP fortsetter å bli skrevet og vi er glade for å invitere deg til å være en del av vår fremtid. Bli med oss ​​i leting som er høgare utdanning og forskning ved University of South Florida St. Petersburg.

Steder

  • Saint Petersburg

    USF St. Petersburg 140 7th Avenue South, 33701, Saint Petersburg

    Spørsmål