Keystone logo
© Eva Dang
University of Southampton

University of Southampton

University of Southampton

Introduksjon

Over 6.500 internasjonale studenter fra over 135 land velger å studere ved University of Southampton hvert år. I tillegg har vi forbindelser med universiteter og partnere over hele verden, noe som gjør oss til en virkelig internasjonal institusjon.

Her på Humaniora , er vi fascinert av mennesker og deres aktiviteter og prestasjoner gjennom århundrene, fra forhistorien til moderne. Vi er velkjente for banebrytende og internasjonalt betydelig forskning og utdanning på tvers av våre omfattende discipliner, hvorav de fleste er rangert i topp ti over britiske universiteter .

Å vite hva som gjør menneskene tick er viktigere enn noen gang i disse turbulente tider. Å studere for en grad i en av våre fagområder, gir folk ny innsikt i menneskeheten og beder om den slags intellektuell vitalitet og kreativ energi som kommer fra en dyp lidenskap for læring og undervisning.

Våre akademiske ansatte i verdensklasse gir våre undergraduates og postgraduates med høyest undervisning og støtte, deres kompetanse er alltid basert direkte på deres personlige undersøkelser.

I tillegg til å jobbe innenfor sine egne fag, samarbeider våre akademikere på tvers av fagområdene for ytterligere kunnskap. Dette betyr at tankevekkende fag som slaveri kan undersøkes fra flere perspektiver for å gi studentene et omfattende bilde av de komplekse problemene.

Våre innovative forskningssentre samler forskere for å fokusere på brede emner som det 18. århundre og middelalder- og renessansverdenen. Vi er også vert for det unike Parkes-instituttet for jødiske / ikke-jødiske relasjoner og Parkes-biblioteket, en av de største samlingene av jødiske arkiver i Europa.

Vår banebrytende forskning informerer vår undervisning, som regelmessig anerkjennes som den andre i den årlige Nasjonale Studentundersøkelsen. Gjennom hele humaniora er våre faglige medarbeider vennlige og imøtekommende; alltid villig til å hjelpe og støtte sine studenter til å lykkes.

Postgraduate muligheter for deg

Rangerte i topp 1% av universiteter i verden (QS World University Rankings 2018), med 200 undervist kurs og mer enn 90 forskerkurs på tilbud, har Southampton verdensberømte akademikere og fasiliteter for å hjelpe deg med å bli den beste i ditt felt .

Å velge å studere ved Southampton betyr å bli en del av en levende, postgraduate samfunn.

Ta plass på banebrytende, blant noen av de mest talentfulle studentene og akademikerne i verden.

Southampton er den største byen i det ceremonielle fylket i Hampshire på sørkysten av England.

Vi ligger 75 miles fra London; 19 miles fra Portsmouth og 12 miles fra Winchester. Vi er bare noen få minutter fra New Forest National Park som er 219 kvadrat miles av vakre parkområder og skog. Mye av Sør-West Hampshire er vakkert landskap som strekker seg inn i sørøst-Wiltshire og øst for Dorset. Vi er også svært nær Stonehenge, en av verdens underverk og det mest kjente forhistoriske monumentet i Europa.

Southampton har en befolkning på omtrent 220 000 og er en av Storbritannias mest grønne og hyggelige storbyområder. Southampton har sin egen flyplass og hurtigbussforbindelser til London og resten av Storbritannia. Å være lokalisert på sørkysten, er vi hjemmet til Carnival UK og har de største cruiseskipene i verden besøk oss regelmessig.

Southampton er også hjemmet til Southampton Football Club som konkurrerer i Premier League og The Ageas Bowl, hjemmet til Hampshire County Cricket Club.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Southampton

    University of Southampton University Road, SO17 1BJ, Southampton

Spørsmål