Keystone logo
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology

University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology

University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology

Introduksjon

Hva vi gjør

USC Leonard Davis School of Gerontology utforsker alle aspekter av menneskelig utvikling og aldring. Kurs og rike forskningsmuligheter innen biologi, psykologi, sosiologi, politikk og aldringstjenester tilbyr en unik, tverrfaglig læreplan.

Hva studentene får

La oss starte med en bred teoretisk forståelse av utvikling av levetiden. Deretter legger du til enestående erfaring som fremmer suksess. Våre praksisprogrammer utsetter studentene for et fantastisk utvalg av bransjer: helse, medisin, virksomhet, økonomi, direkte tjenester, programutvikling, offentlig politikk og rådgivning, for å nevne noen. Og så er det vår utdannede karriereplassering - uvurderlig!

Hva vi tilbyr

I tillegg til våre lavere grader og programmer, har USC Leonard Davis en kombinert femårig lavere og høyere grad, fire mastergrader (fullført på campus eller online), syv doble masterprogrammer, et doktorgradssertifikat og Ph.D. programmer i gerontologi og biologi av aldring.

USC Leonard Davis Advantage

USC Leonard Davis School of Gerontology ble grunnlagt i 1975 og er den eldste og største skolen av sin type i verden. Vi tilbyr det mest omfattende utvalget av programmer for gerontologi som finnes hvor som helst, en rekke fremragende forskningsmuligheter og et utfordrende, men støttende akademisk miljø.

Som en liten skole forankret i et forskningsuniversitet i verdensklasse som ligger i hjertet av en av de viktigste byene på jorden, er USC Leonard Davis School of Gerontology - og dens forsknings- og tjenestearm, Ethel Percy Andrus Gerontology Center - hjemmet til dagens ledere i feltet, så vel som til morgendagens.

Programmet vårt studerer menneskets levetid ved å utforske de biologiske, psykologiske, sosiologiske, politiske, medisinske og forretningsmessige dimensjonene i voksenlivet. Læreplanen er rettet mot å utstyre fremtidige fagpersoner innen aldring med de spesifikke ferdighetene og kunnskapene som er nødvendige for å svare effektivt på behovene til en aldrende befolkning.

Med et fremtredende fakultet som representerer ulike fagområder, er skolen i stand til å tilby studentene et bredt spekter av vitenskapelige og profesjonelle gerontologikurs.

En pioner innen fjernundervisning, alle USC Leonard Davis School of Gerontology masterprogrammer og sertifikatprogrammer er tilgjengelig i sin helhet online.

Vi er også stolte over å ha skapt, vokst og huset mange livlige, innflytelsesrike institutter og sentre som utfører skolens oppgave: å øke livskvaliteten for alle eldre voksne via forskning, service og utdanning.

Det er vår faste tro at kunnskap og fellesskap er hjørnesteinene i lang levetid. Gjennom våre forskjellige sosiale medieplattformer håper vi å gi våre studenter, lærere, alumner og venner større tilgang til store forskningsgjennombrudd og nye trender innen kreativitet og teknologi mens vi bygger et blomstrende, globalt gerontologisamfunn.

Studentene våre er eksepsjonelle kvinner og menn i alle aldre, bakgrunn og interesser. Det de deler er dyp medfølelse, inspirerende entusiasme og en visjon om en bedre fremtid for hele verdens aldrende befolkning. Studentene våre har forskjellige mål, styrker og perspektiver, men dette mangfoldet tjener bare til å holde oss i forkant av feltet.

Samfunnsengasjement og samhandling er avgjørende for USC Leonard Davis Schools oppdrag, og vi er stolte av å lage forbindelser - og en forskjell - i den “virkelige verden” så vel som i klasserommet. Vi er vert for en rekke spennende programmer, aktiviteter og muligheter for å dele vårt arbeid med samfunnet og å lære av dem også.

Det er bare gjennom å erkjenne at aldringsprosessen forener oss alle, at vi kan få en bedre forståelse av den fantastiske og noen ganger mystiske gaven til vår delte menneskehet.

Oppdrag

Oppdraget til USC Leonard Davis School of Gerontology er å fremme sunn aldring for ulike individer, samfunn og samfunn gjennom ledelse og innovasjon innen forskning, utdanning og praksis.

Dette oppdraget utføres av et fakultet som er tverrfaglig og nærmer seg aldring fra forskjellige områder som nevrobiologi, molekylærbiologi, biodemografi, kognitiv psykologi, sosiologi, byplanlegging og helsetjenester. Denne ekspertisen har gitt USC Leonard Davis School et internasjonalt rykte for sine styrker innen grunnleggende biologisk, sosial atferdsmessig og politikkvitenskap. Den har også en lang historie med anvendt forskning designet for systematisk å teste programmets effektivitet. Tverrfaglig anvendt og translasjonell forskning utføres på en rekke områder knyttet til aldring, inkludert familiestudier, boliger, langsiktige tjenester og støtte, fallforebygging, forebygging av eldre misbruk, omsorg og teknologi og aldring.

I tillegg fungerer skolen som et samlingspunkt for fakultetet og studenter fra hele universitetet for å samarbeide om grunnleggende og anvendt forskning i aldring for å fremme partnerskap gjennom samarbeidssentre og institutter, felles avtaler og to grader. Med USC Leonard Davis School som knutepunkt for aldringsforskning, og med flere sterke programmer over hele universitetet, er USC ledende i å definere feltet gerontologi. Tverrfaglige forhold i skolen og med kolleger i hele universitetet vil ta USC Leonard Davis forskning til neste nivå og fastere USC som verdensledende.

Karriereveier for en gerontologi-grad

En aldrende befolkning skaper en ringeffekt av muligheter i alle sektorer av økonomien. Våre alumner fortsetter med karriere på disse stedene og mange flere: Juss og akademia Vitenskap, medisin, helsetjenester, mental helse, legemidler og forsikring Lokale, statlige og føderale myndigheter Forretning, ledelse, rådgivning, ny teknologi og entreprenørskap Nonprofits, sosiale tjenester, samfunnsbaserte og trosbaserte organisasjoner Markedsføring og fortalervennlig bolig, byplanlegging og transport.

Stipend og finansiering

Over $ 500 000 i merittbaserte stipendmidler som årlig tilbys våre studenter for våre master- og utdanningssertifikatprogrammer.

Steder

Steder
  • 3715 McClintock Ave., CA 90089, Los Angeles

Spørsmål