
MA in
Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics (MAFMD)
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology

Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Los Angeles, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning, På universitetsområdet
Varighet
32 timer
Tempo
Fulltid, Deltid
Studieavgift
USD 2 137 *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* per enhet pluss gebyrer for alle studenter, uavhengig av beliggenhet
Introduksjon
Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics vil forberede studentene til å kommunisere prinsipper og praksis for livslang ernæring relatert til helse og lang levetid, samt evaluere prinsipper og praksis knyttet til velvære. På slutten av dette programmet vil kandidater kunne implementere beste praksis innen personalforvaltning relatert til matserveringssystemer og sitte for det nasjonale sertifiseringsnemnda for diettledere (CBDM) Credentialing Exam.
Designet for
- Fremtidige ledere innen ledelse av matvarer
- Enkeltpersoner interessert i karrierer som kostholdsledere (CDM)
- Enkeltpersoner som er interessert i helse, lang levetid, velvære, ernæring og kosthold

Opptak
Stipend og finansiering
Finansiell støtte
Graduate degree-programmer er kvalifisert for føderale og private studielån. Studenter bør avgjøre om de er kvalifisert for føderal assistanse ved å fylle ut et FAFSA-skjema. USCs skolekode er 001328. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt USCs kontor for økonomisk støtte på financialaid.usc.edu.
Merittbaserte stipend
Vi deler ut over $500 000 i meritbaserte stipender til våre doktorgradsstudenter hvert år. Studentene oppfordres til å søke om disse midlene i sin kandidatsøknad. Dersom du søker om stipend i søknaden din, vil du bli vurdert av stipendkomiteen ved opptak.
VA eller GI Bill Tuition Assistance
USCs masterprogrammer aksepterer VA og GI Bill undervisningsassistanse. Betaling kan koordineres gjennom USCs Veterans Resource Center på vrc.usc.edu.
Læreplan
Læreplan (32 enheter)
- GERO 488: Mat, kultur, sykdommer og lang levetid i Italia og Middelhavet (4 enheter)
- GERO 500: Perspectives on a Changing Society: An Introduction to Aldring (4 enheter)
- GERO 512: Kommunisere ernæring og helse (2 enheter)
- GERO 515: Food Production and Foodservice Management (4 enheter)
- GERO 567: Forebygging av kroniske sykdommer gjennom ernæring, fysisk aktivitet og livsstilsendringer (4 enheter)
- GERO 577: Foodservice og Senior Living (2 enheter)
- GERO 578 Revenue Management for Senior Living (2 enheter)
- GERO 591 Field Practicum (4 enheter)
- GERO 592 Tverrfaglig forskningsseminar i aldring (2 enheter)
- GERO 593: Forskningsmetoder (4 enheter)
Programresultat
- Gi lederskap innen matserveringssystemer og aldring ved å bruke bevisbasert forskning og beste praksis, og delta i CDM-eksamenen.
- Kommuniser effektivt med, veileder og utdann ulike befolkninger om mat og dens samfunnsmessige og kulturelle relevans med en personsentrert tilnærming.
- Forstå viktigheten av de biologiske, psykologiske og sosiale aspektene ved aldring, spesielt når det gjelder matproduksjon og forbruk.
- Øv på grunnleggende rammeverk og folkehelsemodeller ved å bruke systemtenkning og beste praksis innen mattrygghet og produksjon.
- Selvstendig produsere og evaluere komplekse menyer og formulere oppskrifter.
- Forstå aspektene ved gjestfrihetsfunksjoner for seniorboende når de er relatert til matservering.
Karrieremuligheter
Serveringsledelse i:
- Helsetjenester
- skoler
- Seniorbofellesskap
- Bedrifts velvære