Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy

University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy

University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy

Introduksjon

USC Sol Price School of Public Policy rangerer konsekvent blant landets ti beste forskerskoler ifølge US News and World Report, og engasjerer seg i å løse noen av de mest kritiske problemene verden vår står overfor i dag. Gjennom en tverrfaglig og tverrsektoriell tilnærming til offentlig problemløsning, jobber Price School-fakultetet, studenter og studenter for å forbedre livskvaliteten for mennesker og deres samfunn, både i USA og i utlandet.

På et oppdrag

USC Price-studenter er på et oppdrag for å oppnå dristige visjoner. Som dypt engasjerte globale borgere stiller de vanskelige spørsmål, utfordrer langvarige svar og griper hver hindring som en ny mulighet. Mest av alt er de ledende innen sine felt som utnytter prisgrader for å gjøre en forskjell.

Prisfakultetet er kjent for sin ekspertise, dybden av bidrag til sine felt, engasjement med politiske ledere på lokalt, statlig, nasjonalt og internasjonalt nivå, og den handlingsrike kunnskapen som følger av deres arbeid. Vi er stolte av å ha fakultet med ekspansiv og mangfoldig akademisk bakgrunn - inkludert økonomi, internasjonale relasjoner, organisasjonsatferd, filosofi, statsvitenskap, psykologi, sosiologi, sosial etikk og mer - som forbedrer deres stipend innen Price Schools kjerneområder.

Steder

  • Los Angeles

    Childs Way,650, 90089, Los Angeles

    Spørsmål