Keystone logo
© The University of St Andrews
University of St Andrews

University of St Andrews

University of St Andrews

Introduksjon

St Andrews er et unikt og fengslende sted, og universitetet er en sentral del av sjarmen. Syv århundrer med historie knytter studentene til byen, noe som fører til den eldgamle og likevel moderne institusjonen som er tilsynelatende i dag.

For de som er interessert i å besøke eller flytte til St. Andrews, anbefaler vi å ta en titt på byinformasjonen, som beskriver fasilitetene og mulighetene som er åpne for lokalsamfunnet. Du kan også finne informasjon om universitetets styring, historie og strategi for fremtiden i avsnittene nedenfor.

Campus funksjoner

St Andrews har mer enn 4000 sengeplasser og et fantastisk utvalg av overnattingssteder for enhver smak og pengepung. Potensielle studenter kan være sikre på at de finner passende bolig under studiene.

Residenshaller

Universitetet tilbyr et bredt spekter av overnattingsmuligheter som passer til ulike studentlivsstiler, enten du vil ha mat eller et kjøkken for å lage mat til deg selv, en romkamerat eller et individuelt soverom.

  Opptak

  Inntakskrav

  University of St Andrews tilbyr en rekke fleksible inngangsalternativer for å sikre at dørene våre forblir åpne for alle studenter, uavhengig av bakgrunn eller personlige forhold.

  Selv om adgang til St Andrew's er konkurransedyktig, anerkjenner vi en rekke forskjellige kvalifikasjoner og vurderer alle aspekter av søknaden din, inkludert kontekst, din uttalelse og referanser. Karakterer alene vil ikke garantere deg opptak, og faktiske tilbud kan være høyere eller lavere enn de oppførte minimumskarakterene som kreves av hvert program.

  Informasjon om opptakskravene våre finner du i forklart akademisk opptak, og søkere i Storbritannia kan bruke indikatoren vår for å se hvilket sett med opptakskrav de må se på. Alle ikke-UK-baserte søkere bør se på våre standard akademiske opptakskrav.

  Universitetet tilbyr også alternative inngangsveier for søkere som kommer fra områder hvor vi mottar begrensede søknader og som ikke klarer å oppnå de nødvendige karakterene, eller for de som skal tilbake til utdanning etter en lengre periode.

  Engelskspråklige krav

  University of St Andrews ønsker studenter fra hele verden velkommen. For å sikre at alle våre studenter kan dra full nytte av det valgte programmet, må søkere fremlegge bevis på deres evne til å snakke og skrive engelsk effektivt.

  Kravene til engelskspråklig og hvilken type bevis du er pålagt å gi, avhenger av om du søker på et pre-graduate-, undergraduate- eller postgraduate-program.

  Visumkrav

  Internasjonale studenter krever visum for å bo og studere i Storbritannia. Hvorvidt du trenger visum eller ikke, og hvilken type visum du trenger avhenger av nasjonalitet og lengden på kurset.

  Besøkende akademikere, forskere og forskere bør kontakte University HR Immigration-teamet for visumråd før du søker om visum.

  Stipend og finansiering

  St Andrews er forpliktet til å tiltrekke seg de aller beste studentene, uavhengig av økonomiske forhold. Stipendene belønner akademisk fortreffelighet og er utformet for å hjelpe studenter med å forsørge seg selv i løpet av tiden på universitetet.

  Søkere med flyktningstatus, humanitær beskyttelse, skjønnsmessig permisjon og asylsøkerstatus oppfordres til å søke om økonomisk støttestipend. Studieavgiftsstatusen din avgjør hvilke stipender som er tilgjengelige for deg.

  Stipendene og finansieringskatalogen tilbyr en søkbar katalog over finansieringsalternativer som tilbys av universitetet for avgifter, levekostnader, reiser og initiativer.

  University of St Andrews tilbyr mange postgraduate stipend hvert år. Det er også tilgjengelige ressurser for kandidater som søker finansiering, inkludert alternativer utenfor universitetet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilbudet om en universitetsplass ikke har noen garanti for økonomisk støtte.

  University of St Andrews tilbyr doktorgradsstipend og andre økonomiske priser. Disse kan holdes i tillegg til ekstern finansiering eller tildelinger fra et statlig organ. Disse kan også dekke (helt eller delvis) skolepenger, vedlikehold (levekostnader inkludert overnatting), eller begge deler.

  Stipend er tilgjengelig basert på akademisk fortjeneste og økonomisk behov. Det er stipend tilgjengelig for både hjemme- og utenlandsavgiftsstatus. Stipendteamet anbefaler å lese vilkårene for hver pris nøye og søke på en rekke finansieringskilder.

  Postgraduate stipend

  Etterutdanning er en investering i din intellektuelle utvikling og karrierepotensial. University of St Andrews gir stipend for å hjelpe så mange studenter som mulig å fortsette i høyere utdanning.

  Tilgjengeligheten av stipend kan avhenge av studieområdet ditt eller honorarstatus (for eksempel om du er en "Hjem"- eller "Utenlands"-student).

  Steder

  • Saint Andrews

   St Katharine's West The Scores, KY16 9AJ, Saint Andrews

  Spørsmål