Keystone logo
University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

University of Texas Arlington

Introduksjon

Vi er Mavericks

University of Texas i Arlington er en pedagogisk leder i hjertet av den blomstrende Nord -Texas -regionen, og fostrer sinn i et miljø som verdsetter fortreffelighet, innovasjon og mangfold. UTA er dedikert til å fremme livslange elever og kritiske tenkere som vår region og nasjon krever.


Et universitet for fortreffelighet i verdensklasse

UTA er et voksende Carnegie Research-1 "høyeste forskningsaktivitets" kraftverk som er engasjert i livsforbedrende oppdagelse, innovativ instruksjon og omsorgsfull samfunnsengasjement.

US News and World Report's “Best Graduate Schools’ rankings include more than 20 graduate program at UTA. Våre høyt rangerte akademiske programmer tiltrekker seg de beste og lyseste forskerne fra over 100 land, og våre fakulteter og studenter får konsekvent nasjonal og internasjonal anerkjennelse for sine prestasjoner. Som det sjette mest mangfoldige universitetet i landet er UTA stolt over kulturell inkludering og muligheter.

Dybden på disse utmerkelsene fremhever UTAs status som et fremtredende sted for intellektuelle sysler og driver for positiv endring.

Avanserte fasiliteter

Flere ressurser. Mindre konkurranse.

Vi har noen av de mest utrolige læringsmiljøene i University of Texas System. Studentene som kommer hit innser snart at de har tilgang til det hele. Fra kunstnere som viser arbeidet sitt i galleriet ved UTA, til fremtidige sykepleiere som reagerer på nødsituasjoner i vårt Smart Hospital, eller oppdager nye satsinger innen vitenskap og medisin i det nye Science Engineering Innovation Research -bygget. Studentene våre får sjansen til å jobbe i rom som gjør bildet mellom verden de lærer i, og det de vil hjelpe til med å forme.


Våre alumner er verdens ledere

Vi forbinder elevene med karrieren. Vi gir våre ansatte muligheten til å forfølge sine interesser. Og vi gir verden nye ideer og målbevisste talenter. Det som gjør alle disse tingene mulige er vår sterke sentrale organisasjon som opererer med effektivitet, klarhet og integritet.

Blant universitetets mer enn 220 000 alumner er astronauter, sykepleiere, lærere, entreprenører, kunstnere, ordførere, forskere og noen av de beste påvirkningspersonene i Dallas-Fort Worth-området. Gjennom deres forvaltning, entusiasme og sjenerøse støtte hjelper de UTA med å oppnå sitt oppdrag som gir studenter og lærere mulighet til å forandre verden med dristige løsninger og global innvirkning.

UTA -nyutdannede bidrar årlig med en økonomisk innvirkning på 20,7 milliarder dollar til staten Texas og 16,1 milliarder dollar til Nord -Texas. Våre alumner jobber i alle 24 Dallas-Fort Worth Fortune 500-selskaper. Vi følger ikke verden, vi går den videre til våre standarder.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Arlington

    South Nedderman Drive,500, 76013, Arlington

Spørsmål