Keystone logo
University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

University of the Commonwealth Caribbean - UCC Global Campus

Introduksjon

Ved University of the Commonwealth Caribbean Global prøver ikke nettbasert læring å gjenskape en tradisjonell klasseromssetting. Vi innser at dagens studenter trenger fleksibiliteten til å balansere utdanning med alt annet i livet i et tempo som fungerer. Vi vet at det er en annen vei for alle, så kursene våre er laget for å sette deg på sporet for å nå dine mål. UCC Globals nettbaserte programmer kan hjelpe deg med å fjerne hindringene mellom deg og din karriere. Og med 24/7 tilgang til nettklasserommet kan du fullføre kursene dine når det passer deg.

Institusjonen har sitt hovedkvarter i Kingston Jamaica. Det ble dannet i 2004 som et resultat av sammenslåingen i 2002 av Institute of Management Sciences (IMS) innlemmet i 1992 og Institute of Management & Production (IMP) innlemmet i 1976. Den nylig utvidede institusjonen er fortsatt en av de raskest voksende. institusjoner i landet så vel som i Karibia.

Institusjonen tilbyr for tiden profesjonelt sertifikat, diplom, tilknyttet, bachelor-, master- og doktorgradsprogram, samt tilpassede bedriftsopplæringsprogrammer i Jamaica. Disipliner inkluderer menneskelig ressursledelse, informasjonsteknologi, markedsføring, gjestfrihetsledelse, virksomhet, økonomi og forretningsadministrasjon blant mange andre.

UCC Global samarbeider for tiden med flere internasjonale institusjoner som Florida International University (FIU), Commonwealth of Learning (COL), University of London (UOL), University of Sunderland (UoS), Coursera Inc, Udemy Inc & EdX Inc. å gi en rekke spesialiserte/profesjonelle internasjonale sertifikater, bachelor-, graduate- og doktorgradsprogrammer.

Endelig har universitetet seks (6) studiesteder over hele øya, inkludert steder i Kingston, Montego Bay, Ocho Rios, Mandeville og May Pen; og en påmelding på i gjennomsnitt 7000 studenter årlig inkludert online læring. Studentpopulasjonen består overveiende av arbeidende voksne og inkluderer kandidater i veiledning, ledelse og andre lederstillinger i flere av de ledende private selskaper og offentlige institusjoner, innen Jamaica og Karibien.

Vårt oppdrag

University of the Commonwealth Caribbean søker å tilby bredbaserte utdanningsmuligheter gjennom partnerskap, fleksible leveringsmåter og tilgang til finansiering, i et miljø der høye standarder, sannhet, respekt og verdighet til personen blir omfavnet.

Vår visjon

University of the Commonwealth Caribbean er forpliktet til å forberede studentene til å bli eksepsjonelle næringslivsledere, innovatører og lærde i et omsorgsfullt og intellektuelt stimulerende akademisk miljø. Alle samfunnets medlemmer blir verdsatt, respektert og utfordret til å omfavne fortreffelighet, integritet og sosialt ansvar.

akkreditering

University of the Commonwealth Caribbean er registrert hos og anerkjent av University Council of Jamaica (UCJ), det nasjonale akkrediterings- og eksterne kvalitetssikringsorganet for høyere utdanning, som en høyskole. Registrering og anerkjennelse betyr at UCC er akkreditert for å tilby akademiske, yrkesfaglige, tekniske og profesjonelle programmer og til å dele ut priser fra sertifikater til høyere nivå. Universitetet fokuserer først og fremst på undervisning og overføring av kunnskap, støttet av forskning, profesjonell og samfunnstjeneste.

Registrering hos University Council of Jamaica taler for et strengt og kontinuerlig internt kvalitetssikringssystem og rammeverk som vil sikre vår institusjon, våre studenter og andre interessenter at priser gitt i UCCs navn tilfredsstiller beste praksis internasjonale standarder og at studentene har passende muligheter innenfor en muliggjøring. miljø for å oppfylle disse standardene. Institusjonen vil alltid være oppmerksom på at retningslinjer, prosedyrer, systemer, strukturer og infrastruktur innenfor UCC i tilstrekkelig grad støtter leveringen av kurs og programmer, inkludert gjennom nettbaserte og blandede leveringsmåter.

UCC har oppnådd institusjonell akkreditering fra UCJ.

I sin tur er UCC den eneste institusjonen som er registrert og anerkjent av University of London, som er akkreditert av Storbritannias kvalitetssikringsbyrå, som tilbyr Certificate of Higher Education in Common Law, Bachelor of Laws (LLB) og Master of Laws (LLM) gradsprogrammer i Jamaica. UCC tilbyr også flere kandidatgradsprogrammer i samarbeid med Florida International University, som er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools (SACS) i USA, samt av AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business .

University of the Commonwealth Caribbean er akkreditert av Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities (ASIC).

Universitetet har fått Premier-status med ASIC for sine prisverdige driftsområder. ASIC-akkreditering hjelper studenter og foreldre med å ta et mer informert valg og vil også hjelpe en skole, høyskole, universitet, opplæringsleverandør eller fjernundervisningsleverandør, å demonstrere overfor den internasjonale studentmassen at de er en institusjon av høy kvalitet. ASIC er anerkjent av UKVI i Storbritannia, er medlem av CHEA International Quality Group (CIQG) i USA og er oppført i deres International Directory, er medlem av BQF (British Quality Foundation), er tilknyttet ENQA (European Network for Kvalitetssikring) og er institusjonelle medlemmer av EDEN (European Distance and E-Learning Network).

Generelt forsikrer registrering, anerkjennelse og spesielt akkreditering studenter og andre interessenter om at universitetet representerer et godt valg, og at innskrevne studenter vil få profesjonell undervisning, en positiv læringserfaring og vil ha muligheten til å oppnå verdifulle kvalifikasjoner.

UCC har også blitt utpekt som den eneste leverandøren av Fortinet Internet Security Training innen Jamaica.

Lokalt og internasjonalt medlemskap

I 1996 begynte IMS, et datterselskap av UCC, å danne noen unike lokale og internasjonale allianser som ble en integrert del av suksessen på Jamaica. Følgende liste beskriver alle nåværende institusjoner og organer University of the Commonwealth Caribbean har medlemskap med.

Kropp Beskrivelse
American Council on Education (ACE) American Council on Education (ACE) er USAs mest innflytelsesrike, respekterte og synlige høyere utdanningsforening. ACE representerer nesten 1800 høyskole- og universitetspresidenter og ledere ved beslektede foreninger, og er den eneste store foreningen for høyere utdanning som representerer alle typer amerikanske akkrediterte, gradgivende institusjoner
Den internasjonale foreningen for universitetspresidenter (IAUP) International Association of University Presidents (IAUP) er en sammenslutning av universitetssjefer fra høyere utdanningsinstitusjoner over hele verden. Medlemskapet er begrenset til de individer som fungerer som presidenter, rektorer eller visekansler ved regionalt godkjente høyskoler eller universiteter.
Commonwealth & OAS Consortia of Universities Organisasjonen for amerikanske stater er verdens eldste regionale organisasjon. Organisasjonen bruker en firetappet tilnærming for effektivt å implementere sine essensielle formål, basert på hovedpilarene: demokrati, menneskerettigheter, sikkerhet og utvikling.
Jamaica Association of Private Tertiary Institutions (JAPTIs) Jamaica Association of Private Tertiary Institutions (JAPTIs) ble grunnlagt i 2012 og er et konsortium av jamaicanske over 30 private tertiære utdanningsinstitusjoner.
Association of Caribbean Tertiary Institutions (ACTI) ACTIs oppdrag er å engasjere alle interessenter i videregående utdanning, regionalt og internasjonalt, for fortsatt forbedring og utvikling av videregående utdanning, dens tjenester og medlemsinstitusjoner; og å gi teknisk støtte til alle regionale tertiære institusjoner
Den private sektororganisasjonen i Jamaica (PSOJ) PSOJ ble etablert i 1976. Det er en nasjonal organisasjon av private foreninger, selskaper og enkeltpersoner som jobber sammen for å fremme en konkurransedyktig og produktiv privat sektor.
Jamaica Chamber of Commerce (JCC) Kammerets primære (oppdrag) er å sikre det mest gunstige miljøet for effektiv og lønnsom drift av virksomheter. Det legges betydelig vekt på prosjekter som vil styrke utviklingen i samfunnet.
Amerikanske handelskamre på Jamaica American Chambers of Commerce of Jamaica er tilknyttet Chamber of Commerce of the United States of America (COCUSA) i Washington DC, den største fødererte forretningsorganisasjonen i verden, med kontorer i 65 land. AMCHAM jobber tett med vertslandets regjering for å legge til rette for investeringer og handel.
Quality International Study Abroad Network (QISAN) UCC er et institusjonelt medlem av Quality International Study Abroad Network (QISAN). QISAN-medlemmer demonstrerer profesjonell og etisk praksis i rekruttering og levering av relevante studieprogrammer av høy kvalitet. QISAN-medlemmer må også demonstrere en omsorgsfull og støttende holdning til studentene, i tillegg til å ha en streng disiplinskode når det gjelder oppmøte og studiepraksis.

Steder

 • New Kingston

  17 Worthington Avenue, Kingston, , New Kingston

  • Mandeville

   Lot 3, Caledonia Mall, 3 1/2 Caledonia Road, Manchester, , Mandeville

   • May Pen

    3 Chapleton Road, , May Pen

    • Montego Bay

     16 East Street, St. James, , Montego Bay

     • Ocho Rios

      99 Main St, , Ocho Rios

      • Kingston

       16 Oxford Terrace, , Kingston

       Programmer

       Spørsmål