Keystone logo
University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

University Of The Valley Of Guatemala

Introduksjon

Universidad Del Valle De Guatemala er et av de mest prestisjefylte universitetene i Mellom-Amerika. Vi er i forkant av teknologi og i å fremme forskning og undervisning på høyt nivå. Vi er ikke et privat universitet. 1 i Mellom-Amerika og Panama, ifølge QS-rangering og det eneste universitetet med institusjonell akkreditering av Heroes i Guatemala.

I mer enn 50 år har vi lett etter og tatt imot talentfulle mennesker som ønsker å være forandringsagenter. Vi tilbyr en særegen modell med et bredt liberal fokus, forenet med spesialisert opplæring i vitenskap, teknologi, innovasjon, entreprenørskap og utdanning. Både vår portefølje av programmer og vår forsknings- og oppsøkende agenda svarer på behovene til miljøet vårt, de nye generasjonene av studenter, og fremmer søket etter løsninger på utfordringene i samfunnet vårt.

På våre tre studiesteder har UVG blitt karakterisert som en institusjon som søker akademisk fortreffelighet med verdier og kriterier for å hjelpe alle studenter, gjennom økonomisk støtte og stipend for talentfulle unge mennesker med begrensede ressurser.

Steder

  • Guatemala City

    Guatemala City, Guatemala

    Spørsmål