Keystone logo
University of Turin

University of Turin

University of Turin

Introduksjon

SØK på UniTo for år 2020-2021 på href = "https://apply.unito.it

Klikk her for informasjon om søknadsprosedyre og frister.

-------------------------------------------------- ------

University of Turin er et av de eldste og prestisjetunge italienske universitetene .

University of Turin serverer ca 70.000 studenter , 4.000 akademiske, administrative og tekniske medarbeidere , 1800 post-doktorander og postdoktorale studenter og med 120 bygninger i forskjellige områder i Torino og viktige steder i Piemonte . a-city, "fremme kultur og produsere forskning, innovasjon, opplæring og sysselsetting.

132080_012_campus_luigi_einaudi.jpg

University of Turin er i dag et av de største italienske universitetene, åpent for internasjonal forskning og opplæring. Det gjennomfører vitenskapelig forskning og organiserer kurs i alle fagområder, bortsett fra ingeniørfag og arkitektur. Det er en integrert del av samfunnet, og handler for å gjenopplive urbane og forstadsområder, fremme kulturell interaksjon, sosial integrasjon og utvikling, oppmuntre til dialog og innsikt i dagens realiteter.

Stipend tilgjengelig for internasjonale studenter

Informasjon: en.unito.it/international-scholarships

kurs

University of Turin dekker praktisk talt alle kunnskapsfelt; dets medisinske diagnostiske, biosensoristiske og nanoteknologiske forskningssentre er blant de beste i Italia.

Noen av kursene som tilbys er unike i Italia, som Militær Strategi, Bioteknologi, Idrettsvitenskap, Restaurering og Bevaring (i Venaria).

University of Turin har en bemerkelsesverdig forskningstradisjon i tradisjonelle fag som historie, filosofi, lov, økonomi og medisin, men for tiden forgrener seg seg til viktige moderne sektorer, for eksempel matvitenskap, sosialpolitikk, IT, scenekunst og kommunikasjonsvitenskap .

132081_019_graf_library.jpg

Stiftelsesprogram

(Lavere studenter)

Opptak til italiensk første syklus er vanligvis gjenstand for minst 12 års videregående opplæring.

Gradsstudenter som oppnådde diplom på videregående skole etter en periode som er kortere enn 12 år, kan delta i Foundation-programmet: et ettårig online kurs som gir 60 studiepoeng bestående hovedsakelig i italiensk språk og kultur og andre emner av interesse. Internasjonale studenter har lov til å delta på hele programmet online i sine egne land, bortsett fra den siste testen som vil finne sted ved University of Turin .

Stiftelsesprogrammet er også åpent for maksimalt 30 studiepoeng i italiensk språk og kultur til studenter hvis skoleår slutter seks måneder før det italienske skoleåret og er ikke pålagt å skaffe ytterligere universitetspoeng.

Informasjon på https://foundationprogramme.unito.it/

Biblioteker og museer

Det er mer enn 70 universitetsbiblioteker som omfatter om lag to millioner bøker: 100.000 er antikke volumer. Den botaniske hagen og flere universitetsmuseer som "Cesare Lombroso" - Kriminalantropologimuseet og "Luigi Rolando" - Human Anatomy Museum er velkjente.

Universitetet har en nær interesse i nettverket av lokale museer, på emner fra Egypt til Contemporary Art, og driver egne medier, radio, fjernsyn og filmproduksjonsenheter.

En sterk forpliktelse

Universitetet tar aktivt stilling til en rekke sosiale problemer, som miljø, narkotika, likestilling og rettigheter til personer med spesielle behov. Det fungerer også som et internasjonalt nivå gjennom partnerskapsarrangementer med India, Kina, utviklingsland i Asia, Latin-Amerika, Øst-Europa, Middelhavsområdet og med en rekke internasjonale organisasjoner som opererer i regionen.

Regionale byrå i Piemonte for rett til universitetsutdanning (EDISU) - en regional institusjon som tilbyr assistanse til studenter - tildeler stipend til universitetsstudenter basert på forutsetninger for fortjeneste og behov: stipendbeløpet avhenger av studentens økonomiske situasjon.

University of Turin","author_url":"","source":""}" alt="132082_020_palazzo_rettorato.jpg" />

132082_020_palazzo_rettorato.jpg

Steder

  • Turin

    Via Giuseppe Verdi 8, 10124, Turin

    Spørsmål