Keystone logo
University of Tuscia

University of Tuscia

University of Tuscia

Introduksjon

Studer i Italia: Velg et fremragende universitet i et vennlig territorium rikt på kultur og historie

Ring for internasjonale stipender for studieåret 2022/23, det er åpent nå!

University of Tuscia (UNITUS) kunngjør et offentlig utvalg for internasjonale studenters opptak til 2nd Cycle International Degree-kurs (2-års mastergrad) for det akademiske året 2022/2023. Universitetet vil tildele 59 stipender til de mest fortjente ikke-italienske studentene som melder seg på for første gang ved et italiensk universitet som dekker de fleste kostnadene ved å forlate, inkludert universitetsavgifter.

Universitetet vårt

UNITUS ligger i Viterbo (80 km nord for Roma) og er et referansested for utdanning og læring, og tilbyr kurs som fokuserer på emner som er relevante for territoriet og for virkelige problemer.

Utdanningsvirksomheten ledes av seks avdelinger som tilbyr 23 bachelorgradskurs, 25 mastergradskurs og 2 mastergradskurs i en syklus (som varer i fem år). Blant våre mastergradskurs tilbyr vi 4 internasjonale programmer som er helt undervist på engelsk som er: Sirkulær økonomi, skogbruk og miljøvitenskap, maskinteknikk og sikkerhet og menneskerettigheter.

Universitetet tilbyr også 7 doktorgradsforskning (PhD)-programmer med spesialisering i flere forskningsfelt innen domener som fysikk og ingeniørvitenskap, biovitenskap og samfunnsvitenskap og humaniora. Alle studieprogrammene er bygget i tråd med de europeiske standardene for kvalitetssikring for å tilfredsstille behovene til det nasjonale og internasjonale arbeidsmarkedet.

Hvorfor studere ved UNITUS?

Byen Viterbo er det ideelle stedet for de som ønsker å studere i Italia: høy livskvalitet, lave kostnader, høy kvalitet på universitetsutdanningen og nærhet til hovedstadsområdet Roma er bare noen av hovedkarakteristikkene til dette området. Takket være den sterke koblingen til University of Tuscia med territoriet, kan studentene våre lære i toppmoderne laboratorier og i fasiliteter som den eksperimentelle didaktiske gården, den botaniske hagen, det eksperimentelle iktyogeniske senteret ved "Saline di Tarquinia ” naturreservat, Storanleggssenteret, Universitetsmuseumssystemet og Senter for alpinstudier. Det lar University of Tuscia tilby en rik kurskatalog som alltid er tilpasset arbeidsmarkedets krav.

Blant de italienske offentlige universitetene er vi den med høyest grad av studenttilfredshet. Våre lærere og veiledningspersonale er et dedikert team av lidenskapelige professorer forpliktet til den pedagogiske utviklingen av studentene våre og av godt forberedte og høyt tilgjengelige teknisk-administrative fagfolk som er forpliktet til å løse studentproblemer hver dag. Faktisk plasserer ulike internasjonale rangeringer University of Tuscia blant topp 5% av universiteter over hele verden. For nylig har Unitus blitt lagt til Times Higher Education (THE) internasjonale rangering dedikert til Sustainable Development Goals, og nådde den høyeste rangeringen for Reduserte ulikheter og Quality Education Goals.

Våre studenter kan ta del i en rekke nasjonale og internasjonale forskningsprosjekter; Universitetet vårt rangerer først blant italienske universiteter med færre enn 10 000 studenter ved å tiltrekke seg europeiske midler, og fire avdelinger (av seks) har blitt tildelt fremragende avdelinger av departementet for universitet og forskning (MUR). UNITUS er et internasjonalt universitet, med mange programmer for å studere i utlandet, også takket være vår evne til å tiltrekke EU-midler og over 450 samarbeidsavtaler med universiteter og forskningsinstitusjoner rundt om i verden.

Stipend og finansiering

Ring for stipend for studieåret 2022/2023 det er åpent nå!

University of Tuscia (UNITUS) ønsker internasjonale studenter velkommen og støtter dem ved å tilby verktøy og tjenester, inkludert stipend.

Regionstipend

I juni 2022 vil bli publisert Call for Application av LazioDisco, den regionale myndigheten for retten til høyere utdanning, kan du søke om:

Stipend (5.257,74 euro per år for ikke-bosatte)

Overnatting (universitetshybel eller private leiligheter)

Kunnskapsdepartementets stipend

I henhold til universitetets forskrift for skatter og avgifter, er registreringsavgiften for ekstra EU-studenter fastsatt til 1000€ per år.

Studenter som kommer fra et av landene som er inkludert på listen til Kunnskapsdepartementet vil betale 533,79 € per år.

Steder

 • Viterbo

  Via Santa Maria in Gradi,4, 01100, Viterbo

  • Civitavecchia

   Piazza Giuseppe Verdi, 1, 00053, Civitavecchia

   Spørsmål