Keystone logo
University of Virginia McIntire School of Commerce

University of Virginia McIntire School of Commerce

University of Virginia McIntire School of Commerce

Introduksjon

Om McIntire

McIntire School of Commerce er ansett som en av landets fineste handelshøyskoler, og tilbyr førsteklasses programmer på bachelor-, oppgraderings- og sertifikatnivå. McIntires bachelorprogram tilbyr studenter en Bachelor of Science in Commerce grad; Studentene kan velge å konsentrere seg i økonomi, regnskap, markedsføring, ledelse eller informasjonsteknologi.

I tillegg til sin bachelorprogram, tilbyr McIntire fem utdannet nivå programmer. MS i Commerce Program, en mastergrad i ledelse, er designet for å forberede nyere liberale kunst, vitenskap og ingeniørutdannede for karriere i næringslivet; MS i Global Commerce, tilbys i partnerskap med to anerkjente handelshøyskoler ESADE Business School i Barcelona, Spania, og Lignan College ved Sun Yat-sen University i Guangzhou, Kina-gir nyutdannede med lavere økonomi grader muligheten til å utvikle global virksomhet ferdigheter som kan betale utbytte gjennom hele karrieren. MS i Regnskap Programmet hjelper nylig uteksaminert regnskap studenter skarpere analytiske og tekniske ferdigheter de trenger for å utmerke seg innen regnskap.

MS i Management of Information Technology (MS i MIT) Programmet er for tidlig-til midten karriere fagfolk søker å fremme sine karrierer ved å bedre deres forståelse av virksomheten-IT-nexus; MSBA i Business Analytics (MSBA), levert i partnerskap med UVAs Darden School of Business, gir ekspert forberedelse i analytiske, tekniske og ledende ferdigheter som er nødvendige for å transformere datasett i strategiske beslutninger.

I 2019 tjente MS i Commerce en # 1 rangering for "Best Master's in Management" -programmet i USA av The Economist. I 2018, McIntire tjent nummer 2 rangering blant bachelor business programmer i USA av Business Education Website Poets

I 2019, Poets

117480_pexels-photo-1451448.jpeg

Mission Statement

På McIntire er vår tradisjon innovasjon. Skoles oppgaveoppgave, vedtatt i 2013, fanger denne McIntire mantraen:

McIntire School of Commerce er en profesjonell skole engasjert i opprettelse og formidling av kunnskap som påvirker ideene og handlingene til studenter, lærde og bedriftsledere over hele verden. McIntire School ønsker å være det beste, mest innovative, globalt fokuserte bachelorprogrammet i verden og å tilby høykvalitets, innovative, spesialiserte masterstudier, også med global orientering. To viktige elementer i å oppnå programkvalitet og innovasjon er integrert og handlingsorientert læring og kapitalisering av styrken til fakultetet, ansatte, studenter og alumner gjennom sterk kultur og fellesskap.

De fem hovedprinsippene i denne oppdraget er kvalitet, innovasjon, integrasjon, global orientering og fellesskap. Disse prinsippene styrkes konsekvent til fakultet, ansatte, studenter, alumner og bedriftspartnere gjennom McIntire fakultet- og stabsmøter, halvårlige møter med McIntires styrer sammensatt av alumner og bedriftspartnere, og McIntires ulike kommunikasjonsfordeler som inkluderer McIntire-magasiner, årlig rapporter og ulike former for elektroniske medier. Disse prinsippene driver strategiske beslutninger om programmer, læreplan, fakultet, personal og studentutvikling. Med en forpliktelse til fortreffelighet, en innovativ ånd, et integrert perspektiv, en forståelse av globaliseringen av virksomheten og sterk følelse av fellesskap, er skolens visjon å utvikle studenter til ledere som med hell lever, jobber, konkurrerer og bidrar til det nye global virkelighet.

Historie

Universitetet i Virginia ble grunnlagt i 1819 av Thomas Jefferson. Hans visjon om en "akademisk landsby", hvor lærde og studenter jobber tett sammen, forblir avgjørende.

McIntire School, grunnlagt i 1921 med en bevilgning fra Paul Goodloe McIntire, støtter kraftig Jeffersons konsept om en akademisk landsby. Det grunnleggende forretnings programmet har oppnådd et sterkt nasjonalt omdømme, og dets utdannede programmer innen regnskap, handel, global handel og forvaltning av informasjonsteknologi er høyt rangert av arbeidsgivere. På samme måte tilbyr McIntire Business Institute karriereforbedrende sertifikatprogrammer for studenter, akademikere og fagfolk.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Charlottesville

    125 Ruppel Drive, 22903, Charlottesville

    Spørsmål