Keystone logo
University of Washington Bothell

University of Washington Bothell

University of Washington Bothell

Introduksjon

School of Interdisciplinary Arts & Sciences (IAS) er et dynamisk innovasjonssted ved University of Washington. Vår misjonserklæring krever at vi utvikler faglig utfordrende studieprogrammer som er fleksible nok til å svare raskt på skiftende forskningsspørsmål og regionale behov, inkludert ikke-tradisjonelle og tradisjonelle studenter. Vår organisasjonsstruktur - som en tverrfaglig, ikke-avdelingsskole - gjør oss i stand til å oppfylle dette oppdraget.

Målet med School of Interdisciplinary Arts & Sciences fakultetet og personalet er å utdanne studenter og utføre forskning gjennom undersøkelsesmåter som strekker seg over disiplinære og avdelingsgrenser arvet fra fortiden. Denne innsatsen krever at vi dyrker forståelsen av hvordan flere disipliner skaper kunnskap om verden og en kapasitet til å utvikle nye utforskningsveier. Resultatet er et læringsmiljø der komplekse problemer - ikke enestående disipliner - dikterer retningene for student- og fakultetsforespørsel. Det er et miljø orientert mot fremtiden.

Gjennom praktisk og erfaringsbasert læring i og utenfor klasserommet, tilbyr School of Interdisciplinary Arts & Sciences studenter og studenter muligheten til å skape ny kunnskap om verden og å gjøre en forskjell i den. I likhet med fakultetet blir School of Interdisciplinary Arts & Sciences studenter som skaper kunnskap som reagerer på nye problemer og problemer, ikke bare forbrukere av kunnskap laget andre steder. Vår engasjerte tilnærming til stipend og vår forpliktelse til pedagogisk innovasjon er det som gjør School of Interdisciplinary Arts & Sciences til et spennende og dynamisk miljø for alle våre studenter, lærere og ansatte.

Steder

  • Bothell

    Campus Way Northeast,18115, 98011, Bothell

    Spørsmål