Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Introduksjon

Om oss

Målet med Business School ved UW Tacoma er å tilby en relevant, relevant og rettidig utdanning som umiddelbart vil oversette til arbeidsstokken i denne regionen og utover. Vi er stolte av å jobbe og lære her og inviterer deg til å bli med. Opplev forskjellen en UW Tacoma Business-grad kan gjøre i fremtiden.

Studieplanen fokuserer på læringsutbyttet av kommunikasjon, kvantitativ analyse, økonomiske ferdigheter, strategisk tenking, etikk og virksomhet i samfunnet, global bevissthet, teamarbeid, teknologi og profesjonalitet; kompetanser identifisert av South Sound forretningsledere som essensielle for en vellykket karriere i virksomheten. BABA tilbyr konsentrerte studier innen regnskap, økonomi, ledelse, markedsføring og generell virksomhet. Internship-muligheter gjør det mulig for elevene å bruke ferdighetene som læres i klassen til virkelige virksituasjoner, samtidig som de får verdifull erfaring.

MBA-læreplanen gir nåværende og fremtidige ledere kunnskapen som er nødvendig for å lykkes i et stadig mer dynamisk og komplekst forretningsmiljø fra det 21. århundre. Programmet integrerer ledelses-, teknologiske, analytiske, mellommenneskelige og kommunikasjonsevner. Studentene lærer å vurdere trender i dagens ' s hektisk virksomhet miljø og for å utvikle og gjennomføre endring effektivt. Deltids-kveldsprogrammet er designet for yrkesaktive voksne med travle liv og behovet for å balansere skole, arbeid og personlig liv.

Milgard Master of Accounting (MAcc) -programmet er utviklet for å styrke regnskapskarrierer med en praktisk og forskningsbasert læreplan i offentlig, bedrifts-, myndighets- og ikke-for-profit sektorregnskap. Studiet vårt oppfyller studieårskravet for å stille opp til CPA-eksamen - mange av våre MAcc-studenter gjør det! Våre kurs er praktisk tilbudt på hverdagskvelder, slik at studentene kan få sin MAcc-grad på ni måneder.

Vårt oppdrag

Milgard School of Business kultiverer bedriftsledere gjennom banebrytende og personlig tilgjengelig utdanning, mangfoldig forskningsutforskning og innovativt samfunnsengasjement, mens de fremmer samfunnsansvar. Vi inspirerer studentene til å bli livslange elever.

Vår visjon

Milgard School of Business forvandler lokalsamfunnene våre gjennom innovativ tenkning, medfølende ledelse og eksemplarisk engasjement for interessenter.

Strategiske mål

  • Bruk praksis med stor innvirkning (https://www.aacu.org/leap/hips) for å løfte løftet om en transformasjonsopplevelse for studenter

  • Lag og formidle kunnskap gjennom forskjellige intellektuelle bidrag

  • Tilbyr særegne programmer og sentre som svarer til samfunnets behov og markedskrav

  • Utstyr studentene for meningsfulle og vellykkede karrierer

  • Dyrk alumni til å fungere som ambassadører som støtter næringslivet, hverandre og skolen

  • Invester i fakultetet og personalet for å optimalisere potensialet i karrieren og bidrag til skolen

  • Styrke en inkluderende kultur bygd på tillit, respekt, samarbeid og konstruktiv dialog

Steder

  • Tacoma

    university of tacoma, , Tacoma

Spørsmål