Keystone logo
University of Winchester

University of Winchester

University of Winchester

Introduksjon

University of Winchester gir elevene mulighet til å nå sitt fulle potensial og gjøre en forskjell i verden. Ligger i Winchester, en vakker, typisk engelsk by med en rik arv og levende samtidskultur, gir universitetets vennlige og kompakte campus studentene fordelen av byen og campus. Vi har en god beliggenhet med utmerkede transportforbindelser som lar deg nå London eller kysten på en time, og Southampton lufthavn ligger kun en 10-minutters togtur unna.

Universitetet tilbyr et utvalg av undergraduate og postgraduate grader som undervises på tvers av våre fem fakulteter:

  • Fakultet for forretnings- og digitalteknologi: Et moderne, fremtidsrettet fakultet som tilbyr en rekke disipler, inkludert regnskap, økonomi, forretningsledelse, informatikk og markedsføring.
  • Fakultet for utdanning og kunst: Har en lang og etablert historie med å gi høykvalitetsgrader, og er hjemmet til Institutt for utdanning, Institutt for utdanning og barndomsstudier, Institutt for scenekunst og School of Media and Film.
  • Fakultet for helse og velvære: Enestående grader som er forpliktet til å fremme helse og velvære for hele livet. Fakultetet inkluderer sykepleie, fysioterapi, sosialt arbeid, dyrevern og idrettsgrader.
  • Fakultet for humaniora og samfunnsvitenskap: Vi brenner for hva som gjør oss til mennesker, og tilbyr forskningsledet undervisning og enestående støtte innen antropologi; Arkeologi; Historie; Psykologi; Samfunnsvitenskap inkludert politikk og geografi; Filosofi; Engelsk og kreativ skriving.
  • Fakultet for jus, kriminalitet og rettsvitenskap: Ved å samle juridisk institutt og avdeling for politi, kriminologi og rettsmedisin, bruker fakultetet en tverrfaglig tilnærming for å tilby et dynamisk utvalg av grader som tilbyr bruk av spesialistfasiliteter.

Steder

Steder
  • University of Winchester Sparkford Road, SO22 4NR, Winchester

Spørsmål