Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Wisconsin-Milwaukee Graduate School

University of Wisconsin-Milwaukee Graduate School

University of Wisconsin-Milwaukee Graduate School

Introduksjon

Videregående utdanning ved UWM er mer enn bare en grad. Det er en opplevelse. Enten du er interessert i en profesjonell mastergrad, fremme karrieren din med sertifisering, eller drive forskning og oppnå doktorgrad, kan du være trygg på at vi er like forpliktet til din utdannelse som deg. Her er litt om oss ...

Som et av bare to offentlige forskningsuniversiteter i staten tilbyr UWM 135+ master-, doktorgrads-, profesjonelle og utdannede sertifikatprogrammer, mer enn noe annet universitet i Sørøst-Wisconsin. Våre særegne programmer inkluderer den første skolen for ferskvannsvitenskap i Amerika, den eneste dedikerte folkehelseskolen i staten, og den eneste dedikerte kunstskolen i University of Wisconsin System, blant mange andre topprangerte programmer.

Våre nasjonalt kjente professorer er ledere innen sine felt som brenner for å utvikle neste generasjon ledere. Du vil jobbe sammen med fakultetsveiledere for å fremme viktig og innovativ forskning i UWMs 170+ sentre, laboratorier og institutter.

Vi er et levende samfunn med nesten 25 000 studenter - inkludert nesten 4700 studenter - fra hele landet og mer enn 80 land. Vårt campus er det mest varierte i UW-systemet.

Steder

  • Milwaukee

    North Downer Avenue,3203, 53211, Milwaukee

    Spørsmål