Keystone logo
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Introduksjon

WroclawUni02

Hvis du vil ha mer informasjon om dette attraktive studiet, det anerkjente universitetet i Wrocław, den pulserende byen Wrocław og det spennende studentlivet, vennligst besøk vår nettside her.

Universitetet i Wrocław har en rik historie på mer enn tre århundrer. Universitetet ble grunnlagt av Leopold I Habsburg og utviklet seg fra en beskjeden skole drevet av jesuitter til en av de største akademiske institusjonene i Polen. På begynnelsen av 1800-tallet hadde universitetet fem fakulteter: filosofi, katolsk teologi, evangelisk teologi, juss og medisin. Senere ble det utvidet med en rekke seksjoner, laboratorier og et naturmuseum, som eksisterer frem til i dag. I dag er det første og fremste fokuset til University of Wrocław vitenskapelig forskning. Våre lærde har mange forbindelser med sine medforskere fra andre høyere utdanningsinstitusjoner i Polen og over hele verden. Suksessen til våre forskere har nylig blitt anerkjent av polske myndigheter, som betydelig økte finansieringen til både utstyr og forskning ved universitetet vårt med 80 % sammenlignet med tidligere år. The Academic Incubator of Entrepreneurship er en ny enhet ved University of Wrocław designet for å hjelpe studenter med å starte sine egne virksomheter ved å tilby gratis entreprenøriell rådgivning, organisere konferanser, seminarer, subsidiere utvalgte investeringer og tilby kontorlokaler. Academic Incubator of Entrepreneurship samarbeider med Wrocław Technology Park, et teknologisk senter med laboratorier, kontorlokaler, konferansesenter og moderne multimediautstyr. Målet med teknologiparken er å skape betingelser for bruk av det vitenskapelige og industrielle potensialet til Wrocław og regionen og å stimulere industrien for avansert teknologi. Universitetet i Wrocław er stolt over å være en av aksjonærene. I dag er universitetet i Wrocław det største universitetet i regionen og underviser over 40 000 studenter og rundt 1300 doktorgradsstudenter ved 10 fakulteter. 9000 studenter uteksamineres fra universitetet hvert år.

Fakultet for juridisk, administrasjon og økonomi

Fakultetet for jus, administrasjon og økonomi er et av de største i Polen. Dens tradisjon går tilbake til den prøyssiske jusskolen som ble opprettet i 1811. Over 12 000 studenter undervises ved dette fakultetet av 200 forskere og 170 studenter er registrert i Ph.D. programmer. Fakultetet tilbyr internasjonale utvekslingsprogrammer og er stolte av å være vertskap for internasjonale studenter fra Europa, Russland, Kasakhstan og afrikanske land. Studenter kan bli medlemmer av klubber og foreninger og delta i nasjonale og internasjonale konferanser og symposier. Studieområder:

 • Lov
 • Administrasjon
 • Økonomi

Forskning: Kompetanseområder inkluderer:

 • Polens historie og polsk lov
 • Administrativ, sivil, strafferett, finansiell og privatrett
 • Internasjonal og europeisk lov
 • Teori om økonomi

Internasjonale lenker: Fakultetet har akademiske partnerskap med rundt 40 institusjoner i mer enn 18 land over hele verden, inkludert:

 • Hidalgos senter for høyere utdanning i Mexico,
 • Center for Latin America Constitutional Law i Buenos Aires,
 • School of German Law,
 • Postgraduate Center, Strasbourg
 • CEDIMES-instituttet, Frankrike
 • Cambridge University kurs i engelsk og europeisk rett.

Fasiliteter: et av de største jussbibliotekene i Polen med toppmoderne utstyr, forelesningssaler, klasserom, datalaber og et studierom med tilgang til Internett og databaser

Steder

 • Wrocław

  Pl. Uniwersytecki 1, 50-137, Wrocław

  Spørsmål