Keystone logo
The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

Introduksjon

76780_ScreenShot2018-05-21at10.39.37PM.png

Med så nært knyttet til lov og næringsliv, er det fornuftig at en spesialist i juridisk utdanning er godt rustet til å utvikle en utmerket handelsskole.

Med et sterkt fokus på praktisk læring, har Handelshøyskolen for Universitet rettet mot å gjøre studentene ansatt og klar til å lykkes på arbeidsplassen. Vi er stolte av å skape det rette læringsmiljøet for å oppnå dine forretningsmessige ambisjoner.

Rangeringer og akkreditering

Mange av University of Law Business programmer er akkreditert av det prestisjetunge Chartered Management Institute (CMI) og studentene vil ha en CMI diplom i tillegg til sin grad etter vellykket gjennomføring.

Studenter på akkrediterte programmer vil også få gratis medlemskap til CMI i løpet av kurset og i ett år etter ferdigstillelse. Fordelene inkluderer tilgang til Storbritannias største ledelsesbibliotek, tilgang til den elektroniske ressursportalen, råd fra ansette ledere og tilgang til den elektroniske CMI-veiledningsgruppen.

arbeidsevne

Ansettbarhet er hjertet av alt vi gjør på Business School.

Vårt arbeidsgruppen vil gi deg en-til-en-råd om hvordan du vellykket kan engasjere deg i forretningskontakter fra store britiske rekrutterere som IBM, Lloyds of London og Price Waterhouse Coopers (PwC), som du vil møte gjennom arrangementer, workshops og besøk til organisasjoner, slik at du kan se førstehånds hvordan virksomheten opererer i den virkelige verden.

tilkoblinger

76779_ScreenShot2018-05-21at10.39.46PM.png

Vår historie og erfaring som juridisk universitet har gjort det mulig for oss å etablere verdensomspennende tilkoblinger i juridiske og næringslivet, og det er gjennom disse forbindelsene at vi forstår hvor viktig det er å få muligheten til å koble sammen med potensielle arbeidsgivere når du starter din karriere.

Derfor har vi utviklet sterke globale relasjoner med bedrifter og arbeidsgivere for å levere gode nettverksmuligheter.

London plassering

Postgraduate programmer ved University of Law Business School er undervist på vår London Bloomsburycampus i hjertet av den kommersielle sentrum av hovedstaden og i en av Londons mest pulserende områder.

Mange av våre kurs er også tilgjengelig 100% online.

Våre kurs

76781_ScreenShot2018-05-21at10.40.04PM.png

University of Law Business School tilbyr en rekke postgraduate programmer over hele Storbritannia, inkludert:

 • MSc Strategisk Business Management
 • MSc Ledelse Og Human Resource Management
 • MSc International Marketing
 • MSc Corporate Financial Management
 • MSc Global Accounting

Vi tilbyr også Master of Business Administration (MBA) kurs som har blitt utviklet for fagfolk fra en hvilken som helst disiplin som ønsker å fremme i sin nåværende rolle eller forbedre sin karriere for å utvikle seg til toppledelse og lederskap roller.

Vi tilbyr to programmer som lar deg spesialisere deg i internasjonal lov eller entreprenørskap.

 • MBA Entreprenørskap
 • MBA International Law

Mange av våre kurs er også tilgjengelig 100% online.

Steder

 • London

  Store St, Fitzrovia, , WC1E 7DE, London

 • UK Online

  UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Spørsmål